Ексцентричната дизайнерка Миглена Каканашева – Мегз официално се оттегля от

...
Ексцентричната дизайнерка Миглена Каканашева – Мегз официално се оттегля от
Коментари Харесай

Звездите зарязаха бизнеса: Ивана се отказа от маршрутките, Mегз от магазините, фалира кръчмата на Азис и Деси Салава и още…

Ексцентричната дизайнерка Миглена Каканашева – Мегз публично се отдръпва от стилния бизнес закривайки всичките си компании и магазини. Тя показа, че решенията не са взети поради финансови загуби. Ако върнем лентата обратно обаче, ще се напомним, че поради неприятно ръководство от главните или спомагателни бизнеси са се отдръпнали значително звезди, измежду които певицата Алекс Раева в региона на модата, Ивана и артистът Моню Монев.

Малцина знаят че 52-годишната певица Ивана е припечелвала от превоз. Става дума за маршрутки пътуващи сред Айтос и Бургас. За страдание приходите тогава не са отговаряли на упованията на Ивана, която бързо взема решение да се отдръпна, като  остава единствено компанията за концертните си изяви.

Подобно на нея от втория си бизнес се отхвърлят артистът Моню Монев. Неговата компания за безжичен интернет на примамлива цена работеше с домашни консуматори и корпоративни клиенти, понастоящем обаче не е част от екипа на компанията, демонстрира информация в базата данни на фирмения указател Дакси.

И до момента в който почитателите на Ивана и Моню намират аргументи за преустановяване на другояче добре работещи бизнеси, то почитателите на Mегз не престават да не схващат претекстовете й. Основно поради изказванието, че зад, решението й стои шаман и предсказанието му, че с цел да бъде щастлива би трябвало да се откаже от всичко материално.

Алекс Раева също се отхвърли от магазин за облекла. Той бе отворен в съдружничество с нейна братовчедка. Според тогавашните клюки фамилни кавги разтрогнали бизнеса. Нещо, което самата Раева в никакъв случай не е признавала.

Сред първите банкрутирали в бизнеса с облекла  се подреждат плеймейтката Ася Капчикова и актрисата Калина Кузманова от „ София денонощно. Двете имах онлайн магазини, напомня Телеграф.

Азис и Десислава отвориха клуб носещ името на нейния шлагер „ Бели нощи “ в  Студентски град. Откриването бе повече от грандиозно, само че не такова бе закриването след няколко месеца. Заведението на Камелия „ Залеза и зората “ затвори поради липса на паркоместа.

Радо Шишарката пък закри и  разпродаде оборудването на кръчмата си в столичния Левски Г. Певицата Ани Хоанг и режисьорът Люси Иларионов се пробват да закрепят бизнеа си в Елин Пелин. Двамата отвориха бар за бързо хранене на 12 март, а на 13 март го запечатаха, тъй като бе оповестено изключителното състояние поради ковид.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР