Русия предупреди в сряда Европейския съюз, че ако блокът наложи

...
Русия предупреди в сряда Европейския съюз, че ако блокът наложи
Коментари Харесай

Русия предупреди ЕС за суров и болезнен отговор, ако наложи ограничения върху руски медии

Русия предизвести в сряда Европейския съюз, че в случай че блокът наложи ограничавания на съветските медии, тогава западните кореспонденти в Русия ще почувстват бърз, недопечен и мъчителен отговор от съветската страна.

Заместник-председателката на Европейската комисия Вера Йоурова съобщи, че Европейски Съюз ще глоби " Гласът на Европа ", както и " Российская газета ", " Риа Новости " и " Известия ", заяви " Блумбърг " на 6 май.

Говорителят на съветското външно министерство Мария Захарова съобщи, че западните репортери в Москва ще усетят реакцията на страната, в случай че Европейският съюз предприеме дейности против съветските медии.

„ Ако тези ограничения бъдат подхванати против съветските медии, съветските публицисти, тогава, без значение че западните репортери няма да желаят, те също ще би трябвало да усетят нашите ответни ограничения “, сподели Захарова.

Преди те усещаха нашата обич, само че в този момент ще би трябвало да усетят отговора, сподели Захарова.

„ Ще отговорим стремително и извънредно мъчително за западняците.

Захарова уточни, че всеки ход за ограничение на която и да е съветска медия незабавно ще докара до отговор в Русия против западни репортери.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР