Експлозивна комедия за Големия взрив“ е името на постановката, която

...
Експлозивна комедия за Големия взрив“ е името на постановката, която
Коментари Харесай

„Експлозивна комедия за Големия взрив“ - за първи път в Сатиричния театър в София



„ Експлозивна комедия за Големия гърмеж “ е името на постановката, която ще се играе за първи път на 6 февруари на сцената на Сатиричния спектакъл в София. Пиесата не е поставяна до момента на сцена.
Александър Секулов е създателят на текста на „ Експлозивна комедия за Големия взрив “, а на сцената на Сатиричния спектакъл я слага проф. Пламен Марков. 

 Сцена от „ Експлозивна комедия за Големия гърмеж “ Снимка: Светослава Кузманова

Пламен Марков и Александър Секулов до момента не са работили дружно, а режисьорът споделя, че е разкрил в пиесата достоверен комизъм, какъвто рядко се среща в последните години: 

" Хубаво е да се слагат български и национални текстове, тъй като националният спектакъл се гради главно на тези текстове. Текстът не е поставян, създателят ми го предложи, аз го харесах, аз го предложих на Сатиричния спектакъл . Най-важното е, че ми хареса текста и ми хареса тематиката и ми се коства, че Александър Секулов през последните години има доста положителни попадения в региона на драматургията “, сподели за БНР Пламен Марков.

Албена Павлова, Стела Ганчева, Асен Мутафчиев, Михаил Сървански, Кирил Бояджиев, Теодор Елмазов и Иван Панев са измежду актьорите, които ще забележим на огромната сцена на Сатиричния спектакъл. Сценографията и костюмите са дело на Мира Каланова, а музиката – на Калин Николов. 

 „ Експлозивна комедия за Големия гърмеж “ Снимка: Светослава Кузманова

Повече можете да чуете в звуковия файл.. Спектакълът на Теодор Елмазов се играе на сцена „ Комеди бар “. Адаптацията и режисурата са на Валентин Ганев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР