Експерти прогнозират нашествие на 150 милиона паяци-гиганти в домовете на

...
Експерти прогнозират нашествие на 150 милиона паяци-гиганти в домовете на
Коментари Харесай

Очаква се нашествие от паяци-гиганти във Великобритания

Експерти предвижда т настъпление на 150 милиона паяци-гиганти в домовете на жителите на Англия, като феноменалните им размери се дължали на топлото лято, оповестява в. " Сън ".

Ученият Малкълм Уелшман предизвестява, че членестоногите с размер от 7,5 сантиметра ще провокират неприятни усеща в доста семейства на Острова .

На тези твари им провървяло това лято. Заради жегите мощно повишен броят на мухите, което обезпечава богата храна на паяците в размножителния им интервал. При елементарни условия тези животни странят от домовете на хората, само че нуждата да се чифтосват и да снасят яйца внезапно трансформират държанието им.

Експертите предлагат на британците да ревизират домовете си за паяжини и прашни ъгли, които са отлична среда за членестоногите. Най-доброто противопоставяне против неканените осмоноги посетители е постоянното разчистване на пространствата. Добрата вест в тази ситуация е, че ухапването на гигантските домашни паяци не е рисково за хората и домашните любимци, защото те не са отровни.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР