Експериментите с хора не са новина за никого днес. Понякога

...
Експериментите с хора не са новина за никого днес. Понякога
Коментари Харесай

Как Проект Абигейл превърна една жена в чудовище

Експериментите с хора не са вест за никого през днешния ден. Понякога науката излиза от нормите на моралността и хуманността и основава нещо неописуемо, което по-късно би трябвало да бъде добре прикрито, само че...никога нищо не остава изцяло покрито.

Проект Абигейл е една от тези истории. За мнозина е просто слух, за други сензация, само че за някои действителен случай със очевидци.

През Втората международна война академик на име Албърт Уестърн е разработвал цяла една система от лекарства, които да покачат силите на бойците. Звучи познато, нали? Само че той не е бил единственият академик, провеждал опити с бойци, по тази причина и в даден миг никой не желал да бъде опитно зайче.

Дъщеря му Абигейл Уестърн, млада студентка, интересуваща се от просвета, се е съгласила да се подложи на опита, защото сляпо е вярвала на татко си.

Експериментът, както доста други сходни, се е провел в Зона 51. Медикаментите биват вливани в тялото на Абигейл на избрани шпации, от което силата на обекта е трябвало да нарасне доста, както и всички останали физически благоприятни условия и устойчивост, като засилят нейното ДНК, само че... те в действителност го трансформира напълно.

Скоро след началото на опита Абигейл стартира да се трансформира. Косата и окапва, зъбите ѝ порастват доста по-големи и повече на брой, мускулите и се уголемяват, а по-късно костите и стартират да се променят и да мутират. Умът стават все по-мътен, до момента в който един ден красивата Абигейл се трансформира в страшилище и губи мозъка си изцяло.

 Как Проект Абигейл трансформира една жена в страшилище Снимка: Mia

Създанието почнало да се държи като хищник, чиито инстинкти били само да се храни и да атакува. Многократните старания на Албърт Уестърн да поправи случилото се и да върна естествения тип на Абигейл се провалят и той се самоубива. Съвсем предстоящо военните и държавното управление не желае това да се разчува или повтаря и закриват Проект Абигейл.

И тук историята, която звучи като филм на ужасите и евентуално е въодушевила комиксите, се слива както с разказите на евентуалните очевидци, по този начин и до легендите. Някои настояват, че никой не желаел да се оправи с Абигейл персонално и решили да я оставят в клетката, където да почине от апетит, само че тя е умъртвила двама от пазачите и е избягала.

" Официалната " история гласи, че е била още веднъж хваната и арестувана в Зона 51. Но пазачи и очевидци от този ден настояват, че тя в никакъв случай не е била хваната и е избягала от южно укритие или в планината, където са открити доста обезглавени тела. Но едно най-малко е несъмнено, в случай че това не е една мръсна загадка за колосален опит, за какво са се постарали да скрият една небивалица?

Вижте още за тайната на Зона 51.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР