Ексклузивни кадри от момента на сблъсъка между патрулката и автобуса

...
Ексклузивни кадри от момента на сблъсъка между патрулката и автобуса
Коментари Харесай

Ексклузивно! Кадри показват момента на адския сблъсък в Бургас, убил двама полицаи

Ексклузивни фрагменти от момента на конфликта сред патрулката и рейса с мигранти в Бургас бяха публикувани от NOVA.

Междувремнно стана ясно, че петима души към този момент са арестувани след тежкия случай, при който починаха двама чиновници от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас, оповестиха от вътрешното ведомство.

В четвъртък сутринта, рейс, пренасящ мигранти, удари патрулен автомобил на кръговото кръстовище „ Трапезица “, като при произшествието починаха двама служители на реда. Това са Йордан Илиев (31 г.), старши служител на реда в бранш „ Охранителна полиция ” към Първо районно ръководство – Бургас и Атанас Градев (43 г.), пълководец на поделение в бранш „ Охранителна полиция “ към Първо районно ръководство – Бургас.

Веднага след случая е арестуван сирийски жител. Още двама сирийци са арестувани в хода на профилирана полицейска интервенция на територията на Стара Загора и Първомай. По случая са арестувани и двама български жители.

Продължава работата за изясняването на всички обстоятелства и условия към случая, прецизират от Министерство на вътрешните работи. Вътрешният министър Иван Демерджиев заяви пред медиите, че е арестуван притежателят на рейса.

Създадени са два екипа – единият от проверяващи органи, следователи, другият – от наблюдаващи прокурори, които работят по случая, показаха от прокуратурата.

Областният шеф на Бургас проф. Мария Нейкова разгласи 26 август за ден на печал в цялата Бургаска област.

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР