Екип на Общинска полиция иззе незаконният конус, пазещ паркоместа в

...
Екип на Общинска полиция иззе незаконният конус, пазещ паркоместа в
Коментари Харесай

След публикация на TrafficNews: Иззеха незаконния конус, пазещ паркоместа в центъра на Пловдив

Екип на Общинска полиция иззе противозаконният конус, пазещ паркоместа в центъра на Пловдив. Това се случва след обява на TrafficNews , в която съобщихме за нарушаването. Към този миг продължава инспекцията за изясняване самоличността на индивида, който го е сложил и взимане на съответното отношение.
Прочетете още
Припомняме, че ексцентричните решения на пловдивчани за бранене тук-там не стопират. Последният трик бе от центъра на града, а за него алармира четец на  TrafficNews . Водач беше сложил на улицата изцяло нелегално конуси. Според читателя ни това се случва всекидневно на ул. „ Драган Манчев ”, до Генералното консулство на Турция. Районът е със мощна липса на паркоместа и заета Синя зона, на метри от Цар-Симеоновата градина.

„ След пренасяне на незаконните конуси доста „ общително ” ни се споделя, че автомобилът може да бъде „ инцидентно ” повреден ”. Факт е, че липсва и наложителната табела за закупен длъжностен абонамент. Както виждате, доста внимателно са сложени две камери тъкмо пред мястото ”, показа пострадалият.

Той заяви, че неведнъж е подавал сигнали към дежурния телефон на Общинска защита, само че всякога е получавал еднакъв отговор - да отстрани конусите и да стопира умерено.

Последната вяра на жителят беше след обявата в  TrafficNews  да се вземат ограничения, както се и случи.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР