Екатерина Маринова се казва новата носителка на титлата Мис Силикон

...
Екатерина Маринова се казва новата носителка на титлата Мис Силикон
Коментари Харесай

Ето я новата Мис Силикон 2020

Екатерина Маринова се споделя новата носителка на купата Мис Силикон 2020. Горещата русокоска е рускиня, роден е в Казахстан, само че е християнка, написа trafficnews.bg.

Силиконовата изкусителка работи като козметик, а процедурите, които прави са миглопластика, микропигментция и микроблейдинг.

Екатерина съумя да пребори 12 съпернички, които дефилираха в заведение в морската ни столица Варна. Журито с две ръце дадоха своите гласове за Маринова, която с изключение на с купата си потегли с чек за 6 бона, който може да употребява за още интервенции.

Публикация, споделена от (@ekaterina.marinova.em_studio) на Авг 23, 2020 в 2:00 PDT

Публикация, споделена от (@ekaterina.marinova.em_studio) на Авг 23, 2020 в 5:22 PDT

От профила на атрактивната силиконка се вижда, че тя е близка другарка с две изключително коментирани дами у нас - скандалната Мис България - Радинела Чаушева и риалити героинята Марешка Бардем.

Публикация, споделена от (@ekaterina.marinova.em_studio) на Юли 31, 2020 в 9:49 PDT

Конкурсът Мис Силикон 2020 се организира във Варна, а 12 девойки от цялата страна се бориха за купата. Накрая журито единомислещо реши, че наградата ще грабне точно Екатерина, която с изключение на, че е козметичка има и лично студио за хубост.

Тя има в гърдите си 700 кубика силикон - по 350 във всяка. Към момента към момента не е решила какво ще прави с парите, които ѝ бяха присъдени за нови усъвършенствания.

Водеща на събитието бе Ива Атанасова – IVY, която се изявява и като певица и не пропусна да поздрави гостите с няколко песни. В ролята на ко-водещ пък влезе силиконовата плеймейтка Анна Мария Чернева. Тази година пловдивско наличие на състезанието нямаше. Не се появи и най-известната носителка на купата - Джулиана Гани.

Публикация, споделена от (@ekaterina.marinova.em_studio) на Юли 16, 2020 в 9:26 PDT

Публикация, споделена от (@ekaterina.marinova.em_studio) на Авг 6, 2019 в 4:14 PDT
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР