Ежемесечната среща на кметовете и кметските наместници от селата на

...
Ежемесечната среща на кметовете и кметските наместници от селата на
Коментари Харесай

Представиха новите зам.-кметове на Стара Загора пред ръководствата на селата от общината

Ежемесечната среща на кметовете и кметските наместници от селата на община Стара Загора, първа за 2023 година, стартира с показване на новите членове на екипа на кмета Живко Тодоров. Надежда Чакърова, която пое ресора  „ Образование, опазване на здравето и обществени действия “, поздрави управленията на дребните обитаеми места. „ Радвам се да ви видя дружно. Всички въпроси, които засягат отговорностите ми, ще получат отговор. Предстои ми среща с екипите на детските градини и учебните заведения, които са в селата, с цел да се срещна с проблемите им от близко. Амбицията ми е да имаме добра и градивна връзка, с цел да вземаме дружно съответни решения и подобряваме просветителната и здравната среда “, показа Чакърова.

Радостин Танев, който дава отговор към този момент за сектор „ Транспорт, непорочност и екология “, също се обърна към кметовете и кметските наместници. „ Няма малко село, няма дребен проблем – всички проблеми, които имате пред вас и касаят живота в обитаемо ви място, ще бъдат чути. Вярвам, че дружно ще успеем да свършим положителни каузи, да надградим постигнатото. Кабинетът ми ще е постоянно отворен за всички ви “, сподели Танев. В задатък той показа, че следва финално да бъде огледана от специалисти новата транспортна скица, с цел да се подложи на публично разискване. Той добави, че стартира срещи с екипа си в селата, като приоритет ще бъде тематиката за чистотата и качеството на услугата.  
-->
Част от въпросите, сложени пред новите зам.-кметове на общината, касаеха разчистване на дерета, шубраци и дървета, проблеми, свързани с пътната инфраструктура и графика на междуселищния превоз. Срещата обичайно води секретарят на Общинска администрация Делян Иванов, а присъединяване в януарската взеха още Росица Копривчина – шеф на Дирекция „ Транспорт, непорочност и екология “ и Деница Тодорова, която подкрепя административната работа на кметовете и кметските наместници. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР