Еха, в Туитър ме опровергаха и ми пуснаха снимки на

...
Еха, в Туитър ме опровергаха и ми пуснаха снимки на
Коментари Харесай

Дахер Ламот: уважаеми медии, без много умисъл и морал, пробутвате удобната излъскана версия на Ал-Кайда

" Еха, в Туитър ме опровергаха и ми пуснаха фотоси на дами, участващи в митингите в бунтовническите региони на Сирия. Както виждате са прилежно облечени в елегантно черно и от тях лъха завладяваща демократична народна власт и последна мода равноправност.
Били сврени в ъглите поради благоприличната шериатска възбрана за " полово разбъркване " на обществени места. Не, това не е подбрана фотография, а си е тъкмо това, което съставляват бунтовниците и следените от тях региони ", във Facebook.

Found a female at a demonstration in “free ” Idlib today! It’s a first.
— Lindsey Snell (@LindseySnell)  Дахер Ламот изясни за какво множеството сирийци поддържат Башар Асад Дахер Ламот изясни за какво множеството сирийци поддържат Башар Асад
" Днес ми пратиха клип на Българска национална телевизия, в който се разясняват изборите в Сирия. Наблягат на " митингите ", които както виждате, не могат да напълн...

Затова и журналистките на западните малките екрани, предаващи оттова, са забрадени, тъй като е натрапен шериат. Или отново не сте го забелязали? Намерете едно видео или фотография, в което не е по този начин?

Today in Aleppo vs. today in Free Idlib
— Lindsey Snell (@LindseySnell)
" А вие, уважаеми медии, в случай че не сте го схванали, просто чинно, без доста предумисъл и морал, подкрепяте и пробутвате комфортната излъскана версия на Ал-Кайда в Сирия. Затова, в случай че сте забелязали, няма почтени сирийци във вашите студиа, а парашутисти, на които ви е заповядано от горната страна каните като " специалисти ". Искрено се надявам специалистите по енергетика и стопанска система да не са такива, че неприятно.
 Борислав Боев регистрира главните цели пред Сирия Борислав Боев регистрира главните цели пред Сирия
Презрението на изборите в Сирия от западните медии няма да промени фактът, че болшинството жители там, са си избрали Башар Асад за прочие..
За контрастност - неверническите държавни региони на втората фотография. Слава богу към момента има публицисти, които гледат умилителните фрагменти на протестиращите в Идлеб " бунтовници " и за следващ път задават въпроса " Аве, но къде са дамите там? "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР