Едва ли може да се намерят много жени, за които

...
Едва ли може да се намерят много жени, за които
Коментари Харесай

Ядки и боб ваят плоския корем

Едва ли може да се намерят доста дами, за които плоският стомах да не е фантазия. Диетата е обичаен метод за реализиране на тази цел, само че надалеч не всяка диета става за битка с мазнините в региона на корема.

Важни са най-много продуктите, които консумирате. С тяхна помощ ще се отървете от неприятните тлъстинки към талията и корема. Всеки ден би трябвало да изяждате по две шепи орехи и други ядки.

Трябва постоянно да се храните с бобови растения – фасул, грах, леща. Това спомага за бързото изгаряне на мазнините, защищава от сърдечни болести, оказва помощ за градежа на мускулите.

Зелените зеленчуци са същинска съкровищница от витамини, калций, магнезий и целулоза. Те оказват помощ да се обезвреждат свободните радикали, които провокират остаряването.

 Ядки и фасул ваят плоския стомах

Млечните артикули, които консумирате, би трябвало да са обезмаслени и постоянно би трябвало да употребявате в менюто си зърнени храни и каши, само че без добавена захар.

Яйцата съдържат белтък, който е незаместим при строителството на мускулите и при изгарянето на мазнините. Пилешко, риба и морски блага оказват помощ на положителното храносмилане и зареждат с потребни субстанции.

Зехтин, олио и фъстъчено масло са значим детайл от уравновесената диета. Ябълките и грейпфрутът имат доста значима роля в диетата за плосък стомах, както и малините.

Хапвайте шест пъти на ден на дребни порции. За да имате плосък стомах, не гладувайте и не преяждайте. Опитайте се да откажете алкохола и газираните питиета, както и соковете с добавена захар.

Пийте зелен чай и билкови чайове, те оказват помощ за бързото разграждане на мазнините и изгарянето на калории. В битката за плосък стомах ще ви помогне и напитка от куркума.

За задачата залейте половин чаена лъжичка куркума с 300 мл вряла вода и оставете за 15 минути. Пийте след хранене по една чаша. За да имате плосък стомах, откажете се вечно от солени и захаросани ядки, пържени зеленчуци, пълномаслено мляко, подготвени супи, маргарин, сладко, захар и мед.

Освен това изключете от менюто си пушените меса и риби, консервираната риба, сладкарските произведения, както и шоколад. Жертвите са огромни, само че резултатът си коства.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР