Едва ли има диетолог, който да включи в диетата ви

...
Едва ли има диетолог, който да включи в диетата ви
Коментари Харесай

Англичанин свали пет килограма със сладки храни

Едва ли има диетолог, който да включи в диетата ви захарни храни. Е, британски публицист организира върху себе си опит и потвърди, че със сладки храни може да се отслабне.

Филип Робинсън отслабва пет кг за две седмици. Журналистът тества теорията на професор Марк Хауб от университета в щата Канзас, който твърдеше, че хранейки се със сладко, можем да изгорим насъбраните мазнини.

Сутрин Филип консумирал по 5-6 бисквити или пирожки и чипс. Кафето пиел подсладено. На обяд ял шоколад и още веднъж бисквити. За вечеря - броколи с моркови, само че в късните часове наложително цялостен шоколад.

Общата стойност на хранителното меню не надвишавало 1 700 дневно, оповестява " Дейли Мейл ".

След като изтекли двете " диетични " седмици обаче, се появил един проблем - проучвания посочили, че има високо равнище на неприятния холестерол и постоянно главоболие. Поради тази причина Робинсън непрекъснато се оплаквал, че е гладен.

Ако пък желаете да свалите някой кг, само че не знаете по какъв начин да се справите с влечението си към сладки храни, пробвайте да постигнете това с ванилия.

Неотдавнашни проучвания на британските учени от лондонска клиника демонстрират, че ароматът на ванилия оказва помощ на феновете на сладко да овладеят пристрастеността си.

 Англичанин смъкна пет кг със сладки храни

Ароматът спомага за производството на серотонин и по този начин намалява апетита. Достатъчно е да помиришете с надълбоко поемане тоалетна вода с аромат на ванилия преди хранене. Можете да се вдишва и аромата на ванилов прахуляк.

За отслабващите ванилията е потребна и като сурогат на захарта. Някои диетолози предлагат към плодови и зеленчукови салати да се прибавя ванилия като фалшификация, вместо захар. Ако пробвате обаче, не прекалявайте с количеството, нужно ви е доста малко, с цел да подсладите.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР