Едногодишните са сигурен начин за бързо добавяне на цвят към

...
Едногодишните са сигурен начин за бързо добавяне на цвят към
Коментари Харесай

10 непретенциозни едногодишни растения, които може да отглеждате вкъщи

Едногодишните са сигурен метод за бързо прибавяне на цвят към контейнери, саксии за прозорци и голи места в цветни лехи. Но вие получавате най-хубавия разцвет за парите си и заричане, че те ще поникнат бързо.

1. Невен

Можете да заложите на тази класическа бързорастяща годишна класика, която е безвъзмездна. Ярки цветове от жълто, оранжево и махагон, които се демонстрират в границите на осем седмици след сеитбата. За най-хубави резултати засадете невена на слънце и в добре дренирана почва.

2. Сладък грах

Това цвете наподобява най-добре, когато се катери по беседки, перголи или огради. Сладкият грах обича хладното. Накиснете семената за няколко дни преди засаждането. Опияняващият мирис – комбинация от мед, жасмин и портокал – ароматизира въздуха много сполучливо.

3. Ипомея

Старомодният сексапил и цветята във формата на тръба в розово, бяло, лилаво, синьо и магента вършат тази бързорастяща едногодишна лоза обичана. Истински поддръжник на слънцето, листенцата се разпростират всяка заран, с цел да поздравят деня.

4. Циния

Малките стръкчета се появяват единствено дни след сеитбата, като цветята се появяват към шест седмици по-късно. Циниите са обичани букети. Те се нуждаят от съвсем нулева грижа през вегетационния интервал.

5. Флокс

Енергично цвете, което е колкото красиво, толкоз и жилаво, флоксът е образован избор за градинари, които търсят бързо решение на мъчно за развъждане място.

6. Ергенско копче или метличина
 Цветята, които можем да отглеждаме на терасата Цветята, които можем да отглеждаме на терасата
Балконните култивиран пространства са желани. Те са нещо, което не доста хора имат, само че нещо, за което доста хора жадуват, освен...

Сладки като копче, витринните му цветя са връщане към градината на баба. Лесни за развъждане и бързи за проявление, те би трябвало да се засяват в слънчеви региони, където зрялото растение може да се самозасее и натурализира.

7. Настурция

Технически тревисто многогодишно растение, настурция постоянно се третира като едногодишно. Бързо растяща и лесна за грижи, тя печели премията за най-красиво ядливо цвете, с брилянтни оранжеви цветове върху изумрудено зелена зеленина.

8. Калифорнийски мак

С листа, наподобяваща папрат, чашовидни цъфтя с цвета на залязващото слънце и елементарно растяща природа, има какво да харесате в това диво цвете.
 Кои цветя можем да отглеждаме в коридора или по стълбището Кои цветя можем да отглеждаме в коридора или по стълбището
Стайните растения са значима характерност на добре обзаведения кулоар. Именно тук гостите получават първото си усещане за вътрешно...

9. Слънчоглед

Обичана от художници, градинари и диви животни, тази хубавица с форма на маргаритка с гръмък разцвет и винтидж сексапил пораства доста бързо. Засадете тези бързорастящи едногодишни растения в цветни лехи и градини за рязане или по границите.

10. Космос

Наистина отвън този свят, елегантните, сходни на креп цветове на Космос на дълги, тънки стъбла са като никой различен. Докато семената стартират супер бързо, цъфтежът на растението е най-хубавият през лятото, тъй че търпението е от основно значение. Грижите са минимални, а шоуто е грандиозно. Просто не забравяйте да отбраните космоса от мощни ветрове.

Това едногодишно растение се самозасажда и се популяризира с лекост. Пестеливите градинари може да събират семена през есента, с цел да ги засадят на разнообразни места напролет.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР