Едно време порното по телевизията започваше след полунощ и свършваше

...
Едно време порното по телевизията започваше след полунощ и свършваше
Коментари Харесай

Слави Трифонов сравни парламента с порно

Едно време порното по малкия екран започваше след среднощ и свършваше някъде към 5-6 ч. сутринта. Вчера порното в Правната комисия на Народното събрание е почнало още следобед, траяло е цяла нощ и е свършило чак в 8 сутринта. Това порно не е било прелестно за гледане, тъй като в действителност си е било извратения.

Така разяснява среднощният маратон с поправките на Изборния кодекс в комисията по правни въпроси водачът на " ИТН " Слави Трифонов с пост във Фейсбук.

" В 45-ото Народно заседание, с помощта на " ИТН ”, беше признато да има напълно машинно гласоподаване в изборните секции с над 300 души. Защото беше извънредно време да се спрат всички дългогодишни шашми с хартиения избор и с мъкненето на чували с бюлетини. Включително от депутати, които сякаш оказват помощ на бременни дами ", написа той.

" В снощната извратения ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия са върнали хартиената бюлетина. Нещо повече - те на практика са премахнали и машинното гласоподаване, като и него са го трансформирали в хартиено гласоподаване. По предложение на Десислава Атанасова от ГЕРБ машините ще изкарват не контролни разписки, а изтъквам - " бюлетина от машинно гласоподаване ”. Тоест, към този момент нечии ръчички ще пипат освен хартиените бюлетини, а и бюлетините от машинното гласоподаване. Секционните комисии отново ще бъркат поголовно при броенето, отново ще драскат по протоколите и отново ще пъхат напечатани неизвестно къде хартиени и машинни бюлетини. Кеф! И с цел да е несъмнено всичко - в машината няма да се пази никаква информация за гласуването ", написа водачът на Има Такъв Народ.

 

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР