Едно от най-важните неща, които трябва да направим, за да

...
Едно от най-важните неща, които трябва да направим, за да
Коментари Харесай

7 навика, които помагат за сваляне на килограми


Едно от най-важните неща, които би трябвало да създадем, с цел да се отървем от непотребното тегло, е да променим някои от навиците си.

Ето 7 от тях, които ще ни оказват помощ в битката с килограмите:

1. Разтягане и кардио

Дори и да не упражняваме интензивно във фитнес залата, е хубаво да свикнем да се разтягаме, последвано от кардио извършения. Препоръчително е да се вършат два-три пъти седмично. В дните, в които пропущаме, може да се упражняваме с йога пози или пилатес. Добър тип кардио извършения са и разходките измежду природата.

2. Предизвиквайте себе си

Дори и в началото някое упражнение или поза да ни наподобяват прекомерно комплицирани, пробвайте. И когато успеем да го създадем, ще повярваме, че можем повече. И последователно ще стартираме да надскачаме триумфите от вчерашния ден. Независимо дали става въпрос за увеличение килограмите на тежестите, километрите, които бягаме или броя на клековете, които вършим. Този табиет ще ни помогнем да бъдем една крачка по-близо до мечтаното тегло.

3. Спрете използването на захар

Тренировките са значима част за свалянето на килограми, само че още по-важна е диетата. А потреблението на захар е един от най-пагубните врагове на здравословното хранене. Полезен съвет е да обръщаме внимание на етикетите на питателните субстанции и да заобикаляме всичко, съдържащо повече от четири грама захар. Сухите плодове, да вземем за пример, са захарна бомба. Захарта се съдържа в доста непредвидени места храни от време на време.

4.

Протеини и мазнини вместо въглехидрати

Можем да преформулираме ястията си по този начин, че да се състоят най-вече от протеини и здравословни мазнини. Такива са, да вземем за пример, пушената сьомга и авокадо за закуска. За обяд може да бъде пилешка чорба или салата с риба звук. Вечерята също може да съдържа риба, пържола или зеленчуци.

Свързани публикации.. 8 съвета за безвредни тренировки в горещините 0 Тренировките могат да забавят стареенето 0 Какво знаем и какво не за кардио тренировките при битка с килограмите? 1

5. Спрете алкохола

Известно е, че алкохолът е във щета за свалянето на килограми. Но множеството хора се заблуждават, че едно-две напитки седмично не се отразяват на тежестта им. Ако в действителност желаеме да реализираме мечтаните резултати, би трябвало да оставим използването на алкохол единствено за специфични случаи.

6. График на въглехидратите

Консумацията на кафяв ориз, бисквити, плодове, картофи и така нататък би трябвало да става преди или след подготовка и да се ограничи през останалата част от деня.

7. Заложете на домашната храна

Добре е по-често да подготвяме ястията си у дома. Храненето на открито е по-лесният и пестящ време метод, само че не и по-здравословния. И въпреки всичко, най-малко веднъж в седмицата е разрешено да похапваме и по-нездравословни храни.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР