Разбира се, достатъчната двигателна активност трябва да се превърне в

...
Разбира се, достатъчната двигателна активност трябва да се превърне в
Коментари Харесай

Можем ли да отслабнем, без да спортуваме?


Разбира се, достатъчната двигателна интензивност би трябвало да се трансформира в част от персоналния стандарт за качество на живот, само че от време на време фактически време, пък и предпочитание, за деен спорт няма. Какво да вършим, в случай че желаеме да се поберем още веднъж в обичаните ни дънки?

1. Създайте си привички да поддържате организма си добре хидратиран. Това е от първостепенно значение за положителното общо здравословно положение. При добре хидратирания организъм метаболитните процеси текат по-плавно и гладко.

Създайте си инстикт, когато усетите апетит – посегнете към чаша с вода. Често организмът изпраща неправилни сигнали при жадност, които ние възприемаме като апетит. Така сигурно няма да погълнете непотребни калории, ще възстановите водния баланс и ще избегнете усвояване на сол или захар.

Ако изградите табиет, да държите непрекъснато шише с вода при себе си, ще спестите непотребното усвояване на дехидратиращи питиета каквито са кафето, колата, черният чай, както и сладките сокове, безалкохолни и други питиета.

2. Друг метод да избегнете наддаване е да консумирате по-често богати на вода храни . Идеален образец за това са динята, пъпешът, краставицата, доматите, салатите и други Те са богати и на целулоза, което прави разграждането им по-продължителен развой – стомахът въпреки всичко за по-дълго е цялостен.

Експерти диетолози предлагат към закуската да се прибавят боровинки. Те също са от плодете богати на водно наличие, които в същото време са цялостни с потребни нутриенти. Тези храни поддържат и стомаха постоянен.

3. Контролирайте количеството мазнини , с които приготвяте ястията си и консумирате. Това, че зехтинът е здравословната лой, не значи да поливате салатите си с него. Той въпреки всичко е калорична лой, която следва да се употребява по усет и с мярка.

4. Внимавайте за размера на порциите си. Незабелязано се наддава, когато постоянно препълваме чинията си или си сипваме втора порция. За да избегнете сходни прояви на „ вълчи апетит “ се опитвайте да консумирате храна на избрани шпации от 3-4 часа. Така няма да прегладнявате и ще се засичате с надалеч по-малко храна.

5. Научете се да спите задоволително. Липсата на задоволително сън, като се изключи че ни прави сприхави, е причина за занимателен метаболизъм. Често, когато сме недоспали и неотпочинали компенсираме неналичието на тонус, с високоенергийни артикули. Истината е, че калоричните блокчета няма да ни ободрят, а единствено внасят спомагателни калории за струпване.

При по-малка дълготрайност на съня от 8 часа на нощ равнищата на грелин скачат. Например при 5 часа сън те са с 15% по-високи. Грелинът също по този начин е отговорен за пристъпите ни на апетит и предпочитание за консумация на сладко.

Така че работете в интерес на положителния сън – започнете да си лягате в естествени часове, изчистете всички екрани от леглото и стаята си, ограничете потреблението на алкохол и фитнеса вечер.

6. Преразгледайте двигателния си режим денем . Не става въпрос дали упражнявате! Помислете какъв брой постоянно се придвижвате пешком. Ако се трансферирате от вкъщи в колата и от колата в офиса или от транспортно средство на транспортно средство, заобикаляйки вероятните преходи, е доста евентуално да качите килограми. Също толкоз елементарно колкото сте качили поради дребното стъпките, можете и да поотслабнете като ги добавите в дневния си режим. Поставете си цел – 10 000 стъпки не е подобен проблем да се извървят. Това са 2-3 спирки пешком в едната и другата посока.

Свързани публикации.. Подготви тялото си за плажа единствено за 2 седмици 6 Кога да чакаме резултати от фитнеса? 0 Д-р Лидия Ванеска: Със свръхзвуково намаляване губим сред 3 - 8 см от обиколките си 3

7. Променете срещите си! Обикновено се виждаме с другари на маса – в ресторант, кафе или даже вкъщи. Докато в предишното шерването на храна с другар е бил жест, удостоверяващ топлотата на връзките, през днешния ден сходен бит може единствено да ни натовари. Помислете дали не бихте могли да си организирате срещите на разходка в парка, посещаване на галерия или друго сходно мероприятие.

8. Помислете по какъв начин се забавлявате. Лятото да вземем за пример е интервал, когато всяка вечер може да има ваучър. Всеки коктейл обаче с изключение на прелестно въодушевление, най-малкото ни носи и стотици непотребни калории. Помислете за по-нискокалорични разновидности. Една чаша бяло вино да вземем за пример постоянно може да избави от неудобството, че не пием на празненството.

Алкохолът, също така въздейства на циркадния темп на съня и блокира REM-фазата. А към този момент знаем по какъв начин се отразява това на организма...

Твърдите питиета нормално се комбинират и с задоволително сладки безалкохолни, от които още веднъж трупаме непотребни калории.

9. Не обичате спорта – добре, тогава е задоволително, в случай че започнете да изпълнявате стратегия за разпъване заран след ставане. В случай, че предпочитате – това може да са и комплекс асани от йога. Тези извършения могат да поддържат тонуса на мускулите ви, като се изключи че усъвършенстват функционалностите на ставите, стойката, усвояването на О2, готовността на тялото за придвижване, горят калории, извайват крайниците ви...

Съмнявате се? Е, добре – пробвайте тогава най-малко няколко пози за подсилване на кръста и след това ще си приказваме дали не се е отразило това и на бедрата и талията ви!
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР