Едно от най-трудните неща след раздялата с отново да започнете

...
Едно от най-трудните неща след раздялата с отново да започнете
Коментари Харесай

8 тайни как да комуникирате с бившия си без притеснение

Едно от най-трудните неща след раздялата с още веднъж да започнете да споделяте с някогашния си. Може би ще ви се наложи да се срещате с него, поради неща, които ви свързват и няма по какъв начин да избегнете това. Трябва да се научите по какъв начин без терзание да поддържате връзка, тъй като самите вие може да  потърпевши от това. Може да се опитате последователно да споделяте по малко с него, с цел да видите по какъв начин се получават нещата. Направете го както на вас ви е комфортно.

 8 секрети по какъв начин да споделяте с някогашния си без терзание

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW  

Все отново ви предлагаме няколко жокера по какъв начин да споделяте с някогашния си и да не се притеснявате, до момента в който го вършиме.

Не го покровителствайте

Случвало ни се е това доста постоянно. Когато смятате, че връзката е завършила заради липса на доверие от страна на някогашния ви сътрудник, невярност или нещо друго от негова страна, може да се чувствате по-добре от него. И, дано това остане сред нас, само че е доста евентуално да е по този начин.

Независимо дали казусът е подобен или не, пробвайте се да споделяте с него като с равни. Дори и да не се чувствате по този начин, да бъдете общителни, без да прекалявате, е най-хубавият метод да се справите с тази обстановка. Той ви познава и ще разбере дали се отнасяте към него друго. Това ще се отрази на метода, по който реагира на вас.

 8 секрети по какъв начин да споделяте с някогашния си без терзание 8 секрети по какъв начин да споделяте с някогашния си без терзание

Говорете за персоналното си израстване

Споделянето на нещо ново, което сте научили, или на занимание, което сте почнали да практикувате, демонстрира, че сте израснали. Не става въпрос за хвалене, а по-скоро за шерване на актуализации от бюлетина на живота ви. Това може да бъде превъзходен метод да покажете, че се движите напред, без да наподобява като състезание. Освен това, ви ще опитате да споделяте с него.

Попитайте за неговите ползи

Тъй като сте споделили за персоналното си израстване, добър ход е да попитате за неговите сегашни занимания или пристрастености. Това демонстрира, че диалогът е двупосочен. Определено не желаете да звучи по този начин, като че ли всичко се върти към вас. Ключът в това да споделяте е като вие също покажете интерес към него.

Питането за ползите му демонстрира, че в действителност се интересувате от живота му подобен, какъвто е сега. Това е метод да кажете: „ Не съм тук, с цел да приказвам единствено за себе си; тук съм, с цел да възстановя връзката си с теб “. Не забравяйте, че сте мощни сами по себе си и че тази връзка и последвалата я разлъка не ви дефинират.

Запазете възприятието за комизъм

Малко възприятие за комизъм е доста потребно за разчупване на напрежението. Разкажете лека смешка или повдигнете въпроса за занимателна преживелица – това оказва помощ да споделяте и диалогът да протече по удивителен метод. Само се уверете, че хуморът е подобаващ и не е за сметка на някого.

Например можете да се пошегувате за обща чудноватост или за занимателна, безобидна обстановка, която и двамата сте претърпели. Това е като да внесете нежно, приятелско бутане в диалога. Не забравяйте, че задачата е да разведрите настроението, а не да се подигравате с деликатни тематики.

Бъдете уважителни

Това е общо предписание за всяко взаимоотношение, което имате с всички в живота си. Но считаме, че е належащо да бъде повторено, изключително когато се чудите по какъв начин да започнете диалог с някогашния си. Уважението е единственото нещо, което поддържа нещата обективни и спокойни. Веднага щом единият от вас загуби почитание към другия, нещата се дисбалансират и могат бързо да се объркат. Затова, когато решите да споделяте с него, обърнете внимание на метода, по който говорите.

 да споделяте 8 секрети по какъв начин да споделяте с някогашния си без терзание

Обърнете внимание на езика на тялото си

Да се научите по какъв начин да споделяте с някогашния си сътрудник е обвързвано с езика на тялото. Усмихвайте се, установявайте контакт с очите и дайте да се разбере, че слушате, когато той приказва. Тези жестове могат да бъдат оборени, в случай че водите диалог с някогашния си и се пробвате да не хвърляте коктейла си в самодоволното му лице. И по този начин, какво обръщение изпращате на някогашния си? Избягването на контакт с очите значително споделя, че в случай че можете да се престрашите да гледате в очите им, може да се окаже, че нагледно казано стреляте с кинжали по тях. Това не е приятелско и несъмнено е неудобно.

Има комплициран баланс, в случай че се пробвате да се държите хладно. Първо, не желаете да изглеждате студени и затворени, защото това може да ги накара да мислят, че към момента сте огорчени от раздялата. Второ, не желаете да сте прекомерно трогателни, защото може да си помислят, че търсите втори рунд на разлъка! Освен в случай че не го вършиме. Тогава заповядайте.

Не оставайте по-дълго, в сравнение с желаете

Разбира се, да споделяте с някогашния си на обществено събиране е зряло държание, само че не продължавайте диалога по-дълго, в сравнение с е комфортно да го извършите. Независимо дали вие сте били изоставени или вие сте създали това, този човек към момента е ваш някогашен по някаква причина и няма смисъл да се задържате в близост, с цел да отваряте още веднъж остарели рани в името на това да бъдете учтиви.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР