Едни от най-популярните магии, които се прилагат в страната ни,

...
Едни от най-популярните магии, които се прилагат в страната ни,
Коментари Харесай

Зловещите магии на ходжите

Едни от най-популярните вълшебства, които се ползват в страната ни, и в това време едни от най-зловещите ритуали се вършат от турските ходжи. За магиите на ходжите се приказва, че се скапват доста мъчно или изобщо не се скапват.

Ходжата по принцип е нравствен човек, само че не дребна част от тях се занимават с вълшебства за гибел, делене на фамилии и други сходни подобни проклятия, които са предизвикани от злоба и завист.

Ходжите споделят, че магия не може да се направи в домашни условия, а наложително над ритуала би трябвало да бъде прочетено слово от отдаден човек, което да подсигурява реализирането му.

 Магия

За делене на фамилии

Не дребна част от българските свекърви не харесват снахите си и с цел да разделят сина си от неговата половинка прибягват до вълшебства, направени от турските ходжи.

Най-популярната магия за делене на фамилии е с две лъжици, които свекървата е сервирала на снаха си и сина си. След като те са се хранили с приборите, които преди този момент са измити с вода, над която ходжата е чел особено слово, свекървата взима лъжиците и ги обръща една против друга.

За магията на ходжата са му нужни носени облекла на фамилията, от които изплита малко въженце. С това въженце свекървата връзва двете лъжици. След това приборите би трябвало да се закопаят на случаен женски гроб от страната на краката, където да престоят три дни.

 Магьосник

Когато трите дни отминат свекървата би трябвало да изкопае лъжиците и да ги зарови под прозореца на спалнята на фамилията или да го скрие на място, където няма да бъдат открити.

Муски

Муските в мюсюлманството могат да се употребяват, както за положителни, по този начин и за зли ритуали. Муските съставляват дребни триъгълничета от плат, които при ритуалите за шанс са в небесно наследник цвят и съдържат разнообразни потребни билки, а при магиите за гибел и злощастие са в червен и черен цвят, като съдържат коса от починал човек или вода, с която е почистен мъртвец.

Ходжите предизвестяват, в случай че намерите сходно нещо в дома си, да не го отваряте и да не пипате наличието му, тъй като в противоположен случай никой няма да е в положение да скапе магията.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР