Едни от най-добрите съвременни български музиканти започват поредица от концерти

...
Едни от най-добрите съвременни български музиканти започват поредица от концерти
Коментари Харесай

Предаването Време за живот“ представя LIVE IN DA HOUSE

Едни от най-хубавите модерни български музиканти стартират поредност от концерти онлайн във Второ студио на БНР.

На 12 септември слагаме началото на поредицата от концерти LIVE IN DA HOUSE с JEREMY?, които ще се поразровят в детските мемоари, с цел да се върнат към първите театрални изяви, а по-късно музиката ще приказва.

Всяка сряда до края на месеца, от 20,00 часа, в предаването „ Време за живот “ на стратегия „ Хоризонт “ едни от най-хубавите модерни български актьори показват музиката си от близко със специфични концерти от Второ студио на БНР – там, където музиката се основава.

12 септември - Jeremy?

19 септември - Funky Miracle

26 септември - Ритмос Негрос

Преди началото на всеки концерт музикантите ще описват неразказани истории за себе си, за връзката си с музиката и откриването на нейния свят, още от тези най-ранни години, а по-късно ще показват определени от тях творби в един специфичен концерт, когато музиката ще приказва!

Ако стените можеха да приказват, то тези на Второ студио в Българското Национално Радио можеха да напишат книга, тъй като са чули какво ли не, кого ли не!

Още информация за концерта на Jeremy? можете да намерите в събитието ни във фейсбук: https://www.facebook.com/events/487240665076292/
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР