Една сделка през последните месеци раздвижи за кратко хотелиерския бизнес.

...
Една сделка през последните месеци раздвижи за кратко хотелиерския бизнес.
Коментари Харесай

Попадна ли хотелът край Марково на добри стопани? Едва ли!

Една договорка през последните месеци раздвижи за малко хотелиерския бизнес. Хотелът на входа на Марково, който до неотдавна носеше звучното име "Екзотик ", има нови притежатели. Хората, стоящи зад хранителната верига "Триумф ", го купиха и му направиха опреснителен ремонт.
Доскоро хотелът имаше неприятна популярност. Кичозната му визия, която по никакъв метод не се вписваше в околоната среда, като че ли приготвяше посетителите какво ги чака вътре. Хотелът имаше извънредно ниска оценка в международните уеб сайтове за рейтинг на хотелите, където изобилстваше с отрицателни мнения. Обслужване, хигиена, условия - всичко бе подложено на критика.

Връх на мизерията бе моментът  когато от басейна започнаха да излизат жаби , а личният състав отхвърли да върне парите на втрещените гости.

Както към този момент информирахме нагоре, притежателите на веригата супермаркети "Триумф " получиха хотела. Първата стъпка бе опит да се скрие кичозната визия на постройката, боядисвайки я в зелено, като че ли задачата беше да се слее на фона на Родопите и да се смекчи първичното усещане на гостите.

Можем ли да чакаме положително стопанисване от новите притежатели - надали! Поне за това приказва методът на работа на веригата им супермаркети. И там изобилстват недоволства от смрад на мърша, мърлявщина, артикули с изминал период на валидност (тук и  тук), шокиращи цени, объркани брошури и прочие. Най-фрапиращ бе образеца, когато от "Триумф " бутнаха ограда на учебно заведение, с цел да построят новия си обект. И всичко това са единствено сигналите, достигнали до Plovdiv24.bg .

Ако съдим по равнището на супермаркети "Триумф ", мъчно ни е да повярваме, че хотелът на входа на Марково се е отървал от мизерията и неприятното стопанисване.

Ако в супермаркетите се продава хранителна стока с изминал период на валидност, то с каква стока ще готвят на посетителите на хотела?
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР