Една от тайните за запазване на младостта и красотата е

...
Една от тайните за запазване на младостта и красотата е
Коментари Харесай

Билков чай Вечна младост от тибетските монаси! Пийте го всеки ден

Една от тайните за опазване на младостта и хубостта е открита през XIV век прочие н. е. от тибетски монаси. За актуалното общество тази рецепта стана налична не толкоз от дълго време. В хода на проучване на една от книгите беше открит лист на съставките за приготвянето на чай Вечна младост.

Ето и съставките:

лайка – 100 г

жълт кантарион – 100 г

безсмъртниче – 100 г

брезови пъпки – 100 г

Можете да приготвите сбирката билки сами, като ги събирате в пролетно-летния сезон, само че надалеч от автомагистрали, градове и промишлени зони. Ако не ви е допустимо, просто купете от билковата аптека по 100 г от сушените билки и разбъркайте добре сухата примес. Съхранявайте в добре затворена кутия.

За да извършите една порция чай, би трябвало да вземете 1 с.л. от сместа и да я добавите към 500 мл вряла вода. Оставете настойката за 30 минути да престои, след което прецедете. Отделете половината от чая и прибавете 1 ч.л. мед, разбъркайте и пийте преди лягане.

Не променяйте рецептата, като добавяте или премахвате съставни елементи!

Останалата половина от чая изпийте заран след закуска, като леко го затоплите и добавите мед.

След като изпиете чая вечер, целесъобразно е нищо повече да не пиете и приемате. Защото пречистването на тялото, което стартира след приема, може да бъде нарушено.

По този метод тибетският чай Вечна младост би трябвало да се употребява всекидневно, до момента в който сухата примес завърши, а това ще стане за към месец и половина.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР