Една от основните задачи на служебното правителство беше да подготви

...
Една от основните задачи на служебното правителство беше да подготви
Коментари Харесай

Премиерът: Българите решиха, че коалицията е неизбежна

Една от главните задания на служебното държавно управление беше да приготви и провежда провеждането на предварителните парламентарни избори на 2 октомври. Поздравления за добре свършената работа на всички министри, които директно бяха ангажирани - вицепремиерът Иван Демерджиев, министърът на външните работи Николай Милков, министърът на електронното управлние Георги Тодоров и техните екипи.

Както и на всички останали сътрудници, които с работата си създадохте условия за осъществяване на почтени и демократични избори. Това сподели преди днешното съвещание на Министерски съвет министър председателят Гълъб Донев. 

Вотът мина умерено и транспарантно, в сходство с наредбите на закона. Съществени нарушавания не бяха установени. Гражданите показаха свободно своя избор и желания. Резултатите демонстрират картина, за която почтено призовавах да се мисли, с цел да не се губи скъпото време от два месеца сред август и октомври.

Българските гласоподаватели, които участваха в изборите със своя глас с поддръжка, неподкрепа или с отвод от гласоподаване взеха решение съдружна форма за основаване на постоянно държавно управление е неизбежна, означи Донев. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР