Една от най-впечатляващите природни образувания у нас – Деветашката пещера,

...
Една от най-впечатляващите природни образувания у нас – Деветашката пещера,
Коментари Харесай

Деветашката планина - любимо място и на извънземните

Една от най-впечатляващите естествени формирания у нас – Деветашката пещера, крие неподозирана история. Преди доста години мястото е било видяно от извънземни жители, които са го употребявали за самобитно летище, твърдят експерти по извънземните въпроси.

Именно кацането на техните кораби там е довело до образуването на отворите, с които е известна пещерата освен у нас, само че и в целия Балкански полуостров.

Според уфолозите, проявяващи любознание към обекта, той от хилядолетия буди интереса на пришълците поради своята характерна сила. Дори и през днешния ден тя продължава да е притегателна мощ за приключениците, които зърнат ли пещерата един път, намират метод да се озоват отново на това място.

Посетителите са впечатлени и от невероятните релефни сфери, които карат всеки, озовал се там, да онемее от изненада.

Сред неоспоримите достолепия на Деветашката планина са и нейните четиринадесет извора, написа ТрудБг. Говори се, че водата там е невероятна и има свойството да лекува най-различни здравословни проблеми. Именно по тази причина и доста нашенци се отбиват тук при първа опция.

 Деветашката пещера

След като се популяризира по целия свят около снимането на лентата Непобедимите 2, мястото се трансформира в търсена дестинация и от много чужденци. Хора от целия свят идват да зърнат това тайнствено кътче, впечатляващо с редица мистериозни находки, които рядко могат да се видят.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР