Една от най-великите метъл банди на всички времена идва в

...
Една от най-великите метъл банди на всички времена идва в
Коментари Харесай

Легендарните PANTERA на живо в София на 26 май 2023

Една от най-великите метъл банди на всички времена идва в България за независим концерт по покана на. PANTERA онлайн – немислимата фантазия на няколко генерации български почитатели на тежките рифове, става действителност на 26 май 2023 в зала Арена София, а билетите влизат в предварителна продажба в сряда в 10:00 сутринта.

PANTERA е без подозрение една от най-великите метъл групи на всички времена. Безкомпромисният квартет с вокалист Philip Anselmo, китарист Dimebag Darrell, неговия брат, барабаниста Vinnie Paul и басиста Rex Brown, бързо се издига до голям международен триумф през 90-те години на предишния век с голям брой златни и платинени албуми, разпродадени турнета, брутални осъществявания онлайн и четири номинации за Grammy®.
-->
И до през днешния ден  техните метъл шедьоври са крайъгълни камъни на тежката музика – „ Cowboys From Hell “, „ Vulgar Display Of Power “ и „ Far Beyond Driven ”, който става номер 1 в Billboard. Четиримата от Тексас не престават да въодушевяват голям брой музиканти по света като в същото време печелят милиони безумно предани почитатели по целия свят. В това число – и българската аудитория.

Събитието във фейсбук е. Предварителната продажба на билети за концерта на PANTERA в София започва на 23 ноември в 10:00 сутринта - извънредно за членовете на Fest Club. В специфична подкатегория на уеб страницата на пък още през днешния ден в 10:00 започва предварителната регистрация. При попълване на данните си, потребителите ще получат неповторим код Fest Club ID, който ще получат броени минути преди началото на продажбите, с който ще могат първи да си купят от билетите от предварителната продажба, която стартира в 10:00 в сряда. Активните членове на Fest Club няма потребност да се записват наново. В петък - 25 ноември, още веднъж в 10:00 сутринта, стартира и всеобщата продажба с цени на билетите от 80 до 160 лева в мрежата на.

Информация за всички идни събития на може да намерите на, и в обществените мрежи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР