Една от най-незабележимите участнички във ВИП Брадър“, Лора Караджова, която

...
Една от най-незабележимите участнички във ВИП Брадър“, Лора Караджова, която
Коментари Харесай

Караджова не познава нотите! И изцепи: Българските закони днес се определят от Симеон и Тодор Живков

Една от най-незабележимите участнички във „ ВИП Брадър “, Лора Караджова, която си изкарва прехраната с музика, а също така е щерка на именития Данчо Караджов, не познава нотите, разбра   HotArena.

Изпълнителката, известна с усета си към бурните купони, което усърдно крие в Къщата, не е учила доктрина на музиката, в никакъв случай не е ходила на солфеж или на уроци по пеене. Не е хващала в ръцете си музикален инструмент, писа „ Галерия “.

Според Лорчето е не е належащо човек да чете нотите, с цел да пее добре. Важно било да има душа, с която да усеща мелодията. Във ВИП къщата готвачката Божана по-често показва гласови данни в сравнение с същинската певица. Според приятелите й извън, повода за скучното показване на Лора във формата се крие терзанието й да не се изложи пред цяла България.

Баща й я предизвестил да внимава най-много с чашката, до момента в който е в шоуто, тъй като една такава издънка може да й съсипе така и така пропадащата кариера.

В снощния епизод Лора в задачата „ Матура “, Караджова се изложи с много неточности в знанията си, само че най-колоритен бе отговорът й на въпроса: „ Кой дефинира законите в България ? “. Блондинката отсече: „ Симеон “. След втори прочит на запитването, тя се изцепи: „ Тодор Живков “. Всички съквартиранти се заливаха от смях. След като Биг Брадър й сподели, че законите се дефинират в Народното събрание от народните представители, тя се оправда, че е схванала, че би трябвало да назове съответно име… След което смехът на близките не стихна.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР