Една от най-натоварените линии на метрото в Токио готви специална

...
Една от най-натоварените линии на метрото в Токио готви специална
Коментари Харесай

Безплатна храна в метрото в Токио

Една от най-натоварените линии на метрото в Токио готви специфична изненада за пасажерите си. За да ги зарадва, управата на метрото решила да им дава безвъзмездна храна, с цел да облекчи натоварването по време на пиковите часове.
Над 7 млн. души употребяват ежедневно токийското метро, като някои линии страдат от съществено скупчване на хора в пиковите часове. Най-лошо е ситуацията на линия Тозай, която се пробва да насърчи пасажерите си да заловен по-ранните влакове преди най-натоварените часове заран.
Ако 2 000 индивида съумеят да вземат по-ранните влакове за две седмици то от токийското метро ще стартират да оферират на всеки един ранен пасажер безвъзмездна темпура. Ако 2 500 индивида съумеят да хващат по-ранното метро за същия интервал от време, то те ще получат безвъзмездна купа със соба. А в случай че повече от 3 000 индивида съумеят да се оправят с това предизвикателство, ще получат и соба и темпура, безусловно гратис.
Това предложение пристигна, откакто от Токийския метрополитен предложиха самодейност за насърчаването на пътуването отвън пиковите часове, осведоми БГНЕС.
Близо 1 000 бизнеса са се присъединили в самодейността, като са разрешили на чиновниците си да идват и да си потеглят от работа, или да работят от у дома.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР