Една от най-ефективните стратегии за сваляне на килограми е да

...
Една от най-ефективните стратегии за сваляне на килограми е да
Коментари Харесай

Кардио тренировките, които не изискват уреди

Една от най-ефективните тактики за събаряне на килограми е да вмъкнем повече кардио извършения в седмичната си фитнес рутина.

И това важи без значение дали сме у дома или във фитнес салона. А щом втората алтернатива не е допустима в този момент, потърсихме най-хубавите извършения, които можем да вършим вкъщи с минимално нужни средства.

Скачане с въже

Любимото ни занятие от детството в действителност се оказва страховит метод да изгаряме калории. Тренировката с въже е интензивна и тонизира цялото тяло. Дори съгласно изследванията се оказва, че за 10 минути скачане, можем да реализираме същите резултати като от 30-минутен джогинг.

Jumping Jacks

 Кардио тренировките, които не изискват уреди

Това упражнение е било най-известното и желано през 90те, когато кардиото беше тренировката на респект. То към момента остава незаместим метод за бързо намаляване, като засилва доста мускулни групи едновременно.

С това придвижване изгаряме пък приблизително 100 калории за 10 минути.

Степ подготовка на стълби

Степ аеробиката е доста известна измежду груповите тренировки, само че за жалост още веднъж е най-често в затворената зала. Но пък за какво да не може да я пресъздадем вкъщи? Просто потърсете допустимо минимум хлъзгави стълби, на които да интерпретирате упражненията.

Кикбокс

И този вид подготовка я заемаме от груповата аеробика. Създайте си своя рутина с разнообразни комбинации от придвижвания. Опитайте да употребявате миксове от извършения, които да задействат повече елементи на тялото по едно и също време.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР