Една от най-добрите ни волейболистки и капитан на националния отбор

...
Една от най-добрите ни волейболистки и капитан на националния отбор
Коментари Харесай

Елица Василева: Феновете в Корея ни подаряваха пари и браунита

Една от най-хубавите ни волейболистки и капитан на националния тим Елица Василев даде дълго изявление за ЦЕВ. Тя се върна към върха, който сложи през 2013 година в Република Корея - 57 точки в един мач. И до през днешния ден това е международен връх. Тя си спомни за престоя в азиатската страна и описа любопитни неща.

" Всичко е хубаво при мен. В момента съм на подготовка с националния тим. Вижда се от тениската ми. Имаме нови облекла, нови обувки. Нащият селекционер желае да ни приготви за идното европейско състезание. Хубаво е. Волейболът ни липсва. Сега още веднъж можем да упражняваме ", сподели Василева.

" В Южна Корея културата е друга. След даден мач почитателите може да ти дадат пари или пък лакомства. Помня един почитател ми даде браунита и корнфлейкс. Казаха ми, че това е обикновено. Дори пари в пликче съм получава. Не е огромна сума, само че въпреки всичко... споделиха ми, че това е изцяло обикновено в Южна Корея ", описа тя. " Винаги ни даваха нещо след мачовете, благодариха ни. Снимаха доста, взимаха подписи. Там е друга просвета ", сподели тя.

" След като изиграх шампионат в Китай, ми се желае да играя в локалното състезание. Усещам какъв брой доста почитателите харесват този спорт в тази страна. Бих играла в Китай някой ден ", сподели Василева.

Тя се върна и към международния връх: " Да, направих 57 точки. Беше петгеймов мач. Имах 3-4 аса. Но толкоз доста топки идваха към мен. Може би 120 топки ми подвигнаха. Бях доста изтощена след този мач. Бях доста щастлива, че спечелихме този мач. Помощникът-треньорът ни ме попита дали знам какъв брой точки съм направила. Аз в никакъв случай не обръщам внимание на статистика. Каза ми, че това е връх ", сподели още тя.

" Любимата ми музика е рап и хип-хоп ", разкри още Василева.

Превод: Dsport.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР