Една от българските звезди на професионалния ринг Тервел Пулев записа

...
Една от българските звезди на професионалния ринг Тервел Пулев записа
Коментари Харесай

Тервел Пулев:Не усетих, че ръката ми е счупена

Една от българските звезди на професионалния кръг Тервел Пулев записа 13-а си победа от 13 мача в Коста Меса през уикенда. ТЪогава той надви над американеца Мич Уилямс, само че след дуела стана ясно, че се е боксирал със счупена ръка.

Ден по-късно той беше към този момент в гипс, а до момента в който мнозина хора даже не могат да правят най-нормални действия с сходна фрактура поради голямата болежка, Тервел разкри, че въобще не е усещал счупването по време на мача.

Той разкри това по време на включване в ефира на NOVA за предаването " Здравей, България ", в което брат му Кубрат разясняваше триумфа си над Богдан Дину в същата боксова галавечер.

" Не я усетих ръката, че е счупена по време на мача. Най-вероятно поради адреналина не съм усетил нищо. По време на мача може и да не го усетиш, дори и като ме удрят на кръга, доста постоянно не чувствам болежка. Явно като съм го удрял, попаднал ми е палецът и по този начин се е стигнало до счупването ", показа Тервел пред NOVA, а Кубрат добави:

" Не е нещо комплицирано, въпросът е, че ръката е счупена и би трябвало да мине известно време. Ние сме стоманени! ", съобщи и Кобрата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР