Една немалка част от родния футболен елит избра да поздрави

...
Една немалка част от родния футболен елит избра да поздрави
Коментари Харесай

Новогодишни пожелания от родните футболни клубове

Една немалка част от родния футболен хайлайф избра да поздрави своите фенове за Новата година, а друга си пожелаха триумфи през 2022 година Трети пък като че ли не помниха, че идва новото начало, само че сме уверени, че в околните дни ще последват образеца на своите сътрудници и ще насочат подобаващи поздрави.

От лагера на Левски си пожелаха „ сбъднати фантазии, триумфи, позитивни страсти и нови щастливи мигове “. Там знаем, че изпращат една извънредно напрегната 2021 година, в която клубът на няколко пъти се избави от банкрут, само че въпреки това на „ Герена “ се завърнаха митове от ранга на Наско Сираков и Станимир Стоилов, които работят неуморно, с цел да просъществува още веднъж обичания им клуб.

В ЦСКА пък си пожелаха „ дълго чаканата 32-а шампионска купа “. Отборът продължава да съкратява дистанцията с хегемона Лудогорец и се чака напролет да станем очевидци на една страхотна борба за короната в Първа Лига. На „ Българска войска “ също имаха своите възходи и падения, само че като че ли най-хубавата вест от 2021 година бе, че градежът на нов стадион към този момент не е далечна фантазия, а напълно скоро би могъл да се трансформира в действителност.

Ботев Враца пък си признава, че годината е била „ всичко друго, само че не и скучна “. Тимът записа исторически негативи от следващи провали, само че все пак оцеля в родния хайлайф, с цел да продължи да радва врачани с изявите си на най-високо равнище. Но най-хубавото там занапред следва, тъй като в новогодишното си послание към ентусиастите оповестиха, че напълно скоро клубът ще премине в частни ръце и ще остави общинската си прехрана в предишното.

ЦСКА 1948 избра да се обърне напълно към своите фенове с пожелания за здраве, триумф и благополучие, а Даниел Наумов пък бе определен, с цел да насочи персонално пожеланията си към „ алената общественост “.

В околните часове и дни чакаме и останалите клубове от футболния ни хайлайф да се включат в пожеланията и дано в действителност 2022 година бъде доста по-успешна за българския спорт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР