Една чаша червено вино може да подобри физическата ви форма

...
Една чаша червено вино може да подобри физическата ви форма
Коментари Харесай

Чаша червено вино е равна на час тренировка във фитнеса

Една чаша алено вино може да усъвършенства физическата ви форма тъкмо както един час усилена подготовка във фитнеса. До това умозаключение са стигнали канадски учени, които изследвали резултата на ресвератрола върху лабораторни мишки.

Научният екип от университета в Алберта разкрили, че аленото вино като напитката, съдържаща най-високи равнища на ресвератрол в натурален тип, има най-положително въздействие върху тялото.

Тестовете с мишки потвърдили, че е нужна единствено една чаша от виното, с цел да се усъвършенства физическата кондиция на всички равнища, както го прави един час подготовка във фитнеса.

Червеното вино е извънредно потребно, само че единствено при умерена консумация, споделя създателят на изследването Джейсън Дайк.

Експертите поучават всички хора, които заради някакви физически увреждания не могат да посещават фитнес залата, да употребяват дружно с обяда или вечерята и чаша от 250 мл алено вино.

 Червено вино

Освен да поддържа тялото, виното оказва помощ за по-здраво сърце, мускули и кости. Ако прекалявате с виното обаче, резултатът ще е противоположен, тъй като в една чаша се съдържат 251 калории, прекаляването може да е рисково за здравето.

Но този минус елементарно може да бъде обезщетен с повече придвижване. Червеното вино също по този начин е потребно за отбягване на кръвни съсиреци, то забавя стареенето на мозъка, защищава от рак на дебелото черво и от диабет вид 2.

Червеното вино е и най-хубавият елексир против остаряването. Напитката е богата на антиоксиданти и полифеноли, които са в пъти по-полезни против бръчките от хваления витамин Е.

Може да пиете по чаша или две алено вино, а може да го употребявате за винена терапия, като потопите тялото си във вана, цялостна с вино. Процедурата е същински шлагер, а милиони дами споделят, че в действителност е ефикасна.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР