Единственият начин да има правителство е контактна група. Контактни групи

...
Единственият начин да има правителство е контактна група. Контактни групи
Коментари Харесай

Борисов от Широка лъка: Чудят се как Радев да го вкарат в играта от страната на лошите

Единственият метод да има държавно управление е контактна група. Контактни групи преди президента Радев да връчи мандати. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти по време на визитата си в Широка лъка.

" Трябва да е ясно какъв брой ще са целите, какъв ще е хоризонтът на държавното управление - може да е до май ", уточни Борисов, съобщи NOVA.

" Не стане ли по този метод, няма да стане нито с първия, нито с втория, нито с десетия мандат. Сядаме и решаваме по какъв начин ще наподобява, след това могат да се организират всевъзможен тип съвещания ", сподели още Бойко Борисов.

" Чудят се по какъв начин Радев да го вкарат в играта от страната на неприятните. Ние с Радев сме най-големите съперници, тези (ПП – бел. ред) не са. Той е учил за президент, не да прави държавни управления. За какво ходихме на избори ", попита Борисов и прикани: " Нека се съберем, контактните групи и да се разберем ще има ли държавно управление, кой ще е министър председател ".

Относно законопроекта за понижаване на цената на бензина с 1 лв., Борисов посочи: " В Народното събрание ще вкараме един проектозакон, който да звучи като Закон против свръхпечалбата, които се получават от съветските компании. Борисов посочи, че методът, по който ще стане, ще касае освен физическите лица, а и бизнеса. Възможността ще се обезпечи и посредством Фонда за енергийна сигурност ". 

И добави: " Убеден съм, че сътрудниците от " Да, България " ще желаят да измият срама. Убеден съм, че те ще са първите, които ще се включат, сподели още Борисов във връзка законопроекта, който следва да бъде импортиран в понеделник ". 

" Убеден съм, че и другите партии ще се включат, тъй като на никой не му е прелестно да отиват по 5 милиарда за Руската федерация по време на война, а българите да вадят по 3 лева от джоба си за бензин ", сподели още водачът на ГЕРБ. Той предложи на Делян Добрев да търси необятна поддръжка и в случай че би трябвало да внесе документа дружно с други парламентарни групи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР