Единственият българин в тенис елита Григор Димитров научи жребия си

...
Единственият българин в тенис елита Григор Димитров научи жребия си
Коментари Харесай

Григор Димитров научи жребия си на Мастърс-а в Монте Карло

Единственият българин в тенис елита Григор Димитров научи жребия си за “Мастърс”-а в Монте Карло, който ще се организира сред 9 и 17 април в Княжеството.

Гришо стартира в първия кръг против 15-ия подложен Николоз Басилашвили, а след това вероятно във втори го чака спечелилия от сръбския двубой Филип Краинович и Душан Лайович.

Димитров има хубави мемоари от единствената си среща с грузинеца, който отстрани на полуфиналите в София през 2017 година с 6:1, 6:3 и след това победи с купата.

На осминафиналите пък евентуално топ ракетата ни ще премери силите си с номер 4 в схемата Каспер Рууд, стига и той да преодолее предходното си затруднение, което ще включва дуел с Аслан Карацев или квалификант.

Димитров е в горната половина на жребия, където лидер е международният номер 1 Новак Джокович. В четвъртината на българина точно Рууд е най-високопоставен, а другият член на топ 10 е Камерън Нори.

Именно в Монте Карло Джокович ще се завърне в игра и на практика едвам за повторно тази година ще взе участие в конкуренция, откакто до момента бе допускан до наличие само в Дубай.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР