Единият от нападателите, опитали да изнасилят 8-годишно момиченце в Сотиря,

...
Единият от нападателите, опитали да изнасилят 8-годишно момиченце в Сотиря,
Коментари Харесай

Единият нападател блудствал с момиченцето от Сотиря и преди месец

Единият от нападателите, пробвали да изнасилят 8-годишно момиченце в Сотиря, е блудствал с детето и преди един месец. Тя не смеела да се оплаче, тъй като той заплашвал, че ще ѝ пререже гръкляна. Това сподели пред NOVA майката на момичето - Цвета Атанасова. Именно тя съумяла да предотврати изнасилването на щерка ѝ в петък, откакто инцидентно видяла по какъв начин момче на 15 и мъж на 68 години я атакуват наоколо до дома ѝ. По-възрастният мъж е живял краткотрайно без регистрация на адреса на майката, която има общо пет деца, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. И допълват, че ревизират дали в действителност е имало и различен случай на блудничество с момиченцето.

След снощното нахлуване то е откарано в болница съответно и без съществени пострадвания. Било с прехапана буза от това, че насилникът я е стискал за устата да не вика. По-късно е освободено за домашно лекуване.

" Когато получихме сигнала, по-малкият нападател беше избягал. Впоследствие полицията го хвана. Повече детайлности ще дадат виновните органи ", сподели Георгиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР