Единадесетият епизод на Маскираният певец“ не донесе късмет на Ненчо

...
Единадесетият епизод на Маскираният певец“ не донесе късмет на Ненчо
Коментари Харесай

Любимците на зрителите в „Маскираният певец“ намаляха с още един

Единадесетият епизод на „ Маскираният артист “ не донесе шанс на Ненчо Балабанов и той разкри дълго защитаваната загадка, че се крие под маската на Кукера. Въпреки че съумя ловко да се задържи в шоуто и да завоюва любовта на почитателите, нощес той смъкна тежкия кукерски костюм. Преди да разкрие самоличността си, Ненчо впечатли феновете, панелистите и гостите - братя Аргирови, със своя версия на песента L’italiano на Toto Cutugno .

Ненчо Балабанов е прочут на феновете освен с големия си гений на артист, превъплъщавал се в десетки облици, само че и с певческите си заложби, които блестящо открои на сцената на „ Маскираният артист “ не един път. Балабанов е взел участие и в различен формат на NOVA - „ Като две капки вода “ през 2015 година, когато бе определен за победител.



„ Искам да споделя, че има доста неща в това шоу, само че думата елементарно не е измежду тях. Благодаря на всички, които гласоподават за своя любим, без да са сигурни дали тъкмо той или тя се крие под маската. Интересното тук е, че всеки актьор в своята кариера се стреми да бъде различим, а тук е тъкмо противоположното . За това желая да поздравя моите сътрудници, които се оправиха ужасно, както и тези, които не престават “, сподели Ненчо незабавно откакто смъкна маската на Кукера.

Никой не знаеше, че вземам участие в това шоу. Имаше хора, които подозираха, само че на никого не съм споделил. Постоянно измислях оправдания. Дори брат ми, който е тук в публиката, и той не знаеше “, добави артистът.
 NOVA-->
Повече за присъединяване на Ненчо Балабанов в шоуто феновете ще научат в понеделник, 25 ноември, когато той ще бъде извънреден посетител в утринния блок на NOVA „ Здравей, България “.

Финалът на „ Маскираният артист “ бързо наближава . Остава единствено още един епизод преди грандиозното събитие, на което ще разберем кой най-умело е съумял да скрие самоличността си и да остане до самия завършек на първия сезон на най-мистериозното шоу в България . На полуфинала предстоят още изненади и феновете ще станат очевидци на рухването на две маски по едно и също време.

На сцената на формата остават да се борят Розата, Пчелата, Принцесата, Пилето и Гарванът. Кои от тях ще разкрият самоличността си вземат решение единствено феновете. Не пропускайте „ Маскираният артист “ на 30 ноември от 20.00 ч. по NOVA.

Повече информация можете да откриете на официалните ,  и профили на шоуто
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР