Единадесетият ден от тазгодишното Открито първенство на Австралия е отреден

...
Единадесетият ден от тазгодишното Открито първенство на Австралия е отреден
Коментари Харесай

Играта на форума: Прогнози за ден №11 на Australian Open


Единадесетият ден от тазгодишното Открито състезание на Австралия е предназначен за женските полуфинали. В мнения под тази публикация можете да прогнозирате крайния излаз на мачовете на Rod Laver Arena.

В 10:30 ч. ще забележим борба на поколенията сред актуалната шампионка на Уимбълдън – Елена Рибакина, и двукратната носителка на купата на Australian Open – Виктория Азаренка. До момента двете са се изправяли една против друга единствено един път. Това се случи в трети кръг в Индиън Уелс предходната година, като Рибакина надви с 6-3, 6-4.

Във втория мач за деня на корта ще излязат Арина Сабаленка и Магда Линет. Това ще е трети конфликт посред им, като досега салдото е 2-0 в интерес на беларускинята. Сабаленка победи на осминафинала в Тянджин през 2018 година (6-1, 6-3), а три години по-късно надви и на Олимпийските игри в Токио (6-2, 6-1).
Rod Laver Arena, начало в 10:30 ч.
Елена Рибакина – Виктория Азаренка
Магда Линет – Арина Сабаленка

До среднощ имате време за прогнози за победител в даден брой сетове. Пример: Рибакина – Азаренка 2:1.

Целта на участниците в Играта би трябвало да бъде оптимално точни прогнози и надлежно оптимален брой извоювани точки. При еднакъв резултат в точките на двама или повече участници, победител е този, който е познал повече първенци. При тъждество идващ аршин е познати финалисти. При ново тъждество идващ аршин е по-голям сбор познати мачове.

Правила на играта

Участниците в Играта би трябвало да разгласяват прогнозите си във форума на Тенискафе, като за задачата всеки ден ще се пуска специфична тематика. Там ще бъдат оповестени всекидневно в изведени мнения и краткотрайните резултати, тъй че всеки участник да може да си следи получените точки и мястото в класацията.

Победителят в Играта ще получи специфична премия, предоставена от SportBox – спортно горнище на Wilson , с което да се насочите към кортовете и да отпразнувате успеха си.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР