Един от първите хора, които се хранят само със слънце,

...
Един от първите хора, които се хранят само със слънце,
Коментари Харесай

Все повече хора се хранят само със слънце

Един от първите хора, които се хранят единствено със слънце, е 64-годишният инженер от Индия Хира Ратан Манек. Преди няколко години пресата в света разтръби за индивида, който е жив, без да яде.

Единственото, което индиецът поставя в устата си, е преварена вода. Фактът, че той в действителност не се храни с нищо, е бил доказан неведнъж от разнообразни екипи учени от целия свят.

Те следили инженера в продължение на цяла една година, през която той не ял нищо. В Русия най-известната жена, която се храни със слънце, е Зинаида Баранова. След като изгубва всичките си близки, тя се предава духом и я налягат болести.

Веднъж излязла от тежкото си психическо положение Зинаида станала вегетарианка и се увлекла от духовните практики. Точно тогава тя решила да премине напълно на слънчева сила.

 Светлина

Тя е уверена, че това е опит на висши сили. От 10 години насам тя не хапва и залче и няма терзания от това, че ще й се дояде нещо вкусно. Просто тъй като въобще не усеща и мириса на храната, въпреки другояче да долавя аромата на всичко друго.

Според рускинята невидима мощ просто е изключила вкусовите й рецептори. Тя отишла да се прегледа и се оказало, че организмът й се е подмладил с цели четиридесет години.

Руски физиолози са на мнение, че Баранова просто е минала на ново равнище на битие – вибрационно. Но класическата медицина не е в положение да го удостовери.

Според някои теории освен това състояние всеки орган си е построил вибрационен двойник, който го зарежда с задоволително сила. Още през 1925 година съветски учени планували, че човечеството би трябвало да усвои приемането на сила от пространството, защото растенията и животните прогресивно ще понижават.

Още по-рано, през 1880 година, съветският академик Сергей Подолински потвърждава механичната нужда от яденето на слънчева сила. Според него човечеството би трябвало да се откаже от яденето на месо и растения и непосредствено да се включи към Слънцето.

 Други Светове

По този метод, твърдял ученият, човек ще се трансформира в съвършена откъм термодинамичен смисъл машина. Австралийката Джасмухин потвърждава това на процедура. Тя не е яла нищо към този момент цели девет години.

Джасмухин има създадена методика към прекъсването на храна, която трае 21 дни. Досега към този момент двама души са умряли след несполучливия преход към хранене със слънчева сила.

По неофициални данни броят на хората, които се хранят със слънчева сила, непрекъснато пораства – през днешния ден те наброяват към осем хиляди души. Според експертите феноменът на храненето със слънце се вписва в източната медицина.

Според нея ние не усвояваме храни и питиета а виталната сила, която се намира в тях и се назовава прана. От тази позиция храненето със слънчева сила е приемане на праната непосредствено през кожата. Това е антична йогийска процедура.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР