Един от основните акценти на наскоро представения Galaxy S24 Ultra

...
Един от основните акценти на наскоро представения Galaxy S24 Ultra
Коментари Харесай

Колко здрав е Samsung Galaxy S24 Ultra

Един от главните акценти на неотдавна показания Galaxy S24 Ultra е здравината.
 Samsung Galaxy S24, S24+ и S24 Ultra - по-умни, по-здрави и по-иновативни
Samsung Galaxy S24, S24+ и S24 Ultra - по-умни, по-здрави и по-иновативни

Какво ново ни предлага марката

Тази година Samsung заложи на ново Corning Gorilla Armor покритие за екрана и титаниева рамка, като гордо разгласи телефона за " най-устойчивия на надраскване до момента ".

Зак Нелсън от YouTube канала JerryRigEverything се е заел да ревизира дали фактически това е най-здравият флагман на корейския производител до момента и резултатите са много забавни.
 Снимка 651840

Във видеото си Нелсън прави оценка издръжливостта на S24 Ultra, като подлага екрана на драскотини, употребявайки разнообразни принадлежности.

Драскотини наподобява се появяват, чак когато много остри и твърди предмети влязат в контакт с панела, като заключението във видеото е, че дисплеят би трябвало да се оправя добре с монети или пясък в джоба.

Интересното е, че драскотините върху новото покритие на S24 Ultra са разнообразни от тези, които се образуват на миналогодишния модел - по-плитки са и целостта на стъклото остава непокътната.
 Снимка 651839

При приближаване до пламък обаче дисплеят побелява след към 30 секунди и на мястото на изгарянето остава непрестанно леке.

Целият екран въпреки всичко остава функционален и с работещ датчик за отпечатъци.

Уви, титаниевата рамка е не е толкоз устойчива на надраскване, колкото би ни се желало, само че надали някой от нас ще тръгне да я стърже с макетен нож, както прави Нелсън в клипа си.
 Снимка 651841

Телефонът е много резистентен на прегъване и въобще не поддава при напън, само че това е изцяло предстоящо поради цената и профила на устройството.
 Samsung Galaxy Z Fold 6 и измененията, които патентни изображения на смарт телефона разкриват
Как ще се промени Samsung Galaxy Z Fold 6

Още по-секси, още по-здрав

Цялостно Galaxy S24 Ultra наподобява много здрав, само че макар заздравеното стъкло и титана в корпуса надали е добра концепция да го носим без калъф.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР