Един от най-зловещите случай с американски морски пехотинци излезе наяве.

...
Един от най-зловещите случай с американски морски пехотинци излезе наяве.
Коментари Харесай

Зловещо! Проклятието на древен храм погълна морски пехотинци

Един от най-зловещите случай с американски морски пехотинци излезе нескрито. След като бяха изпратени да обхванат в античен храм в Афганистан, ги застигна нещо по-лошо от гибелта.

Зловещият случай, както доста други, бе укриван дълги години от американското държавно управление. Всичко стартира през март 2013-та година. Осем елитни американски морски пехотинци получават строго секретна задача и са изпратени в източен Афганистан. Те би трябвало да обхванат в античен храм на 5 000 години.

Учените били уверени, че в храма е скрита антична машина. Много митове и истории настояват, че преди 5 хилядолетия хората са разполагали с летателни апарати, наречени Вимана. Това в директен превод значи каляска, която може да лети.

Информация за летателните апарати има в античния епос Махабхарата. В него се разказва война сред летящи градове в небето. Според специалисти в региона се приказва за война сред извънземни цивилизации, която се е състояла на Земята. Детайлна рисунка на сходно устройство има в античната книга Виманика Шастра, която може да видите в галерията. Там ще откриете и компютърна графика на Вимана, основана на античните чертежи.

Огнените колесници, както ги назовават в античните епоси, могат да обикалят Земята, само че и да летят в далечния Космос, оттатък рамките на Слънчевата система. Решени че тази технология им е нужна, американците стартират да търсят къде може да е скрита Вимана. И съумяват – те локализират такава машина в пропуснат античен скален храм в безпощадната афганистанска пустиня.

Пехотинците идват без боязън в пустинята. Когато наближават храма, те откриват канара със странна рисунка на нея (виж галерията). Това единствено им потвърждава, че са на прави път. Скоро откриват мястото.

За да влязат в камерата, бойците взривяват каменната плоча. Смелите мъже влизат в дупката и повече в никакъв случай не излизат. Последното нещо, което споделили по радиостанцията, е, че са разкрили нещо, което е оградено със сиво поле. Последвали смразяващи писъци и предаването прекъснало.

Американската войска незабавно започва търсене. Спасителните екипи, пристигнали на мястото, виждат, че входът на храма е покрит. Те се пробвали да разчистят, само че всичко вътре било срутено. Наоколо те разкрили елементи от униформите и оборудването на пехотинците. От мъжете нямало и диря - сякаш са се изпарили.

Едно от откритията на избавителния екип смразява кръвта. Намерен е цифров притежател, на който са снимани едни от последните мигове на бойците. На записа се вижда по какъв начин, откакто подминават колони от античния храм на 5 хиляди години, бойците внезапно попадат в извънредно съвременна среда. Около, над и под тях има лампи, които примигват, както и железно оборудване. След като навлизат няколко метра във вътрешността в него, записът е пресечен без пояснение.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР