Един от най-верните наемници на Българския Бърни Мадоф – доносникът

...
Един от най-верните наемници на Българския Бърни Мадоф – доносникът
Коментари Харесай

Агент Сашо прикрива Българския Мадоф за аферата с ТВ7

Един от най-верните наемници на Българския Бърни Мадоф – доносникът Илиян Василев, включи на бързи обороти медийния вентилатор за мятане на прахуляк в очите на публиката с дейното подпомагане на фабриката за подправени вести на олигархията, оповестява в. " Монитор ". На мушката им още веднъж е депутатът от Движение за права и свободи и наш издател Делян Пеевски, както и медиите, които разкриват закононарушенията на подмолните играчи – Цветан Василев, Иво Прокопиев, Огнян Донев, Гриша Ганчев и Сашо Дончев.

Целта на интервенцията пък е ясна – посредством развързването на кесията с лъжите да се прикрият далаверите на укриващия се зад граница фараон Цветан Василев. Последният обезверено се пробва да се снабди с медиен ореол, зад който да прикрие източването на близо 4,7 милиарда лева от КТБ, и по тази причина е подготвен да заплаща доста. Парите пък, естествено, идват от обраните инвеститори на фалирания трезор.

Подобно на случая, в който Българския Мадофплати сериозна сума, с цел да бъде изографисан в манастир и в този момент той е извадил чувалите с крадени милиони, с цел да разкешва за лъскането на имиджа му. На яслата пък са се уредили двете ченгета с досиета Илиян Василев (агент Сашо) и Огнян Стефанов (агент Академик), както и изданията от медийната машина за клюки на братята олигарси на мустакатия аферист.

А от интензивността им може да се съди, че очевидно се заплаща на численост, тъй като безусловно през час известният с псевдонима си от службата си в мракобесната комунистическа Държавна сигурност сътрудник Сашо стартира да бълва в обществените мрежи статуси против Пеевски. Медийният пенкилер пуска статуси по целия конспект от опорни точки на задкулисието, като безусловно съшива с бели конци лъжите си в опит да излъска имиджа на мустакатия си наставник.

Клеветите му стигнаха до такава степен, че в обезверен статус, препечатан незабавно от „ Фрогнюз “ на сътрудник Академик, Илиян Василев приписа ТВ7 на Пеевски макар че медията е една от перлите в незаконната империя на Българския Мадоф, който наля в нея 300 млн. лева, откраднати от КТБ.

След експлоадирането на аферата „ КТБ” и бягството на Цветан Василев зад граница финансовите инжекции към малкия екран са спрени и тя изпада в мъка, а самият банкер дезертьор прави няколко опита да я открадне за себе си. При първата скица малкия екран беше част от така наречен договорка за едно евро, при която шест от най-важните активи, купени с пари на КТБ, беше трансферирана на белгиеца с съветски паспорт Пиер Луврие.

Както в първия, по този начин и във втория случай схемата към този момент е с присъединяване и на различен абсурден „ воин “ - съветския олигарх Константин Малофеев, а задачата – Василев желае да ужили за повторно страната и вложителите във фалираната от него банка, като открадне едни от дребното действителни активи, обилно кредитирани от трезора. Василев се снабди с телевизия на гърба на вложителите на КТБ която финансира през годините TV7 с близо 300 млн. лв.. Ако опитите на пишман финансиста бяха съумели, страната, която сега е главен заемодател на КТБ, в лицето на Фонда за гарантиране на влоговете, в никакъв случай няма да може да осребри парите, дадени на трезора, с цел да се разплати с вложителите, имащи обезпечени депозити. Причината е, че няма да останат активи, които да разпродаде.

Всичко това обаче комфортно се премълчава от ченгето Василев, който го играе пиар на забегналия Български Мадоф. И дължи отговори на доста въпроси от публично значение. Като този: „ Илияне, кажи къде са парите, които Българския Мадоф наля в малкия екран? “

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР