Един от най-успешните и дългогодишни треньори по лека атетика Христо

...
Един от най-успешните и дългогодишни треньори по лека атетика Христо
Коментари Харесай

Наш треньор със супер рецепта за железен имунитет

Един от най-успешните и дългогодишни треньори по лека атетика Христо Стоянов – Професора (вляво) даде за читателите на „ Стандарт “ своите рекомендации за това по какъв начин в изискванията на зараза от ковид може да бъде интензивен имунитетът посредством билки и извършения.

Според него най-важно е заран да се пие на гладно по една супена лъжица бъзак и масло от синьо грозде.

 Рецептата, която Професора дава за мощен имунитет, е следната:

 Продукти:

 4 лимона с кори

5-6 см джинджифил

30 огромни скилидки чесън

 Приготвяне:

 

Джинджифилът се бели и се поставя в блендер дружно с лимоните и чесъна. След като стане на каша, се поставя в 1,5 л вода, която би трябвало да заври. Престоява 1 час, след което се прецежда и се поставя в бутилка в хладилника. Всеки ден заран се пие по 40 мл. на гладно.

 

Препоръчително е денем да се пие и хладка вода (150 мл), на глътки, по няколко пъти дневно.

 

Имунитетът се усъвършенства и с набиране на витамин С, което може да стане посредством всекидневна приложимост на цитрусови плодове (лимони, портокали, грейпфрути).

 

За усилване на организма Стоянов предлага още композиция от билките Еленов корен и Златен корен. Коронавирусът затруднява дишането поради неналичието на О2. Тези две билки ще ви оказват помощ за произвеждане на червени кръвни кафези от костния мозък.

  

При дисбаланс на организма вследствие на ковид, може да се вдигне и температура. Тогава е хубаво да се взима Мечо грозде, с цел да се облекчат бъбреците. Три – четири лъжици от билката се варят в 0,5 л вода, а по-късно се пие като чай.

 

За хората, които не са дейни спортисти, известният треньор предлага извършения на слънце, с цел да може организмът да се достави с витамин Д във всичките му форми.

Тренировката може да включва тичане или бързо вървене до пулс от 135-140 удара в минута. Целта е по-дълго време да сте в този режим, с цел да се изпотите, тъй като, като се изключи че ще засилите кръвообращението си, посредством потта токсините ще се отделят. Засиленото кръвообръщение спомага за оросяване на всички точки на тялото.

За край на тренировката, която е желателно да е към 30-40 минути, се вършат дихателни извършения за подържане на дихателния размер на белите дробове.

Правите ли всеки ден сходни дейни разходки с извършения, ще имате добра профилактика на организма и мощен имунитет.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР