Един от най-успешните български брандове за аксесоари и любим на

...
Един от най-успешните български брандове за аксесоари и любим на
Коментари Харесай

By Far със специална колекция от чанти

Един от най-успешните български марки за аксесоари и обичан на звезди като Бионсе, Бела Хадид и разгласи съдействието си с най-големия уебсайт за препродажба на първокласни фешън находки – Vestiaire Collective. Капсулната сбирка, наречена Future Collectibles , включва ръчно направени чанти (добре познатия модел Mini Rachel), основани от остатъчни материали от предходни модели в композиция с емблематични неща от самия уебсайт.

По този метод от By Far се пробват да създадат още една стъпка към затварянето на цикъла в стилната промишленост. Трите девойки – Сабина, Валентина и Деница, които стоят зад създаването на марката, споделят, че всеки техен модел се основава с концепцията да бъде носен дълго време, като самите те постоянно са се стремили към по-устойчиво развиване в модата.
               

„ Препродажбата и преработването е едно от решенията, които могат да окажат позитивно влияние върху актуалната климатична рецесия, като разрешават на феновете на модата да удължат живота на своите неща, с цел да оказват помощ за намаляването на отпадъците “, споделя съоснователката на Vestiaire Collective Фани Мойзант пред английския, която добавя, че с помощта на колаборацията си с By Far ще дадат още един добър образец в тази посока и ще продължат да виждат от ден на ден дейности по пътя към смяната, от която стилната промишленост има потребност.

Колекцията, която можете да разгледате в галерията ни, включва и няколко емблематични модела на By Far от предходни сезони, а те към този момент са налични на, като цените варират от 200 до 500 паунда. Всички доходи от продажбите ще отидат за организацията с нестопанска цел Women For Women International, която оказва помощ на дами, оживели от войната.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР