Един от най-провокативните български артисти – авангардния Иво Димчев, който

...
Един от най-провокативните български артисти – авангардния Иво Димчев, който
Коментари Харесай

Скандалният Иво Димчев разкри: Болен съм от СПИН!

Един от най-провокативните български актьори – авангардния Иво Димчев, който слага с триумф всевъзможни културни планове у нас и по света, призна, че е серопозитивен в много странна обява на страницата си във Facebook, написа "Уикенд ".

Димчев, който шокира в последните 3-4 години цяла Европа с пърформансите си, разкри, че е болен от СПИН. Той е диагностициран с чумата на века още през 2008 година От тогава е на терапия – към този момент 10 години. Лечението се развива относително сполучливо. Както е известно, СПИН към този момент не се счита за смъртоносна болест, стига да стартира в точния момент, лечението подсигурява сред 20 и 35 години живот.

Слуховете, че Иво Димчев е серопозитивен, се носят от години, само че множеството хора в арт средите ги отхвърлят изрично и считат, че се популяризират от негови завистници. Сега обаче самия актьор, който шества из цяла Европа, а за буйните му осъществявания написа даже „ Ню Йорк Таймс”, самичък загатва за заболяването си. Той анонсира, че единствено след няколко месеца ще издаде скандалната си автобиография „ Моят живот като притежател на HIV”. Творбата ще бъде издадена на няколко езика, защото Иво е по-популярен в Европа, в сравнение с у нас.

Димчев не крие, че е хомосексуален, а предходния му театър оферираше на феновете шокиращо представление – всеки мъж, който желае, може да получи орален секс от него непосредствено на сцената. В последната година той се изявява като музикант и пърформанс актьор. Не е ясно дали гръмкото съобщение, че е серопозитивен, не е следващата му креативна прищявка, само че съгласно доста осведомени с живота му, Димчев приказва истината и в реалност се бори с HIV-вируса, добавя "Уикенд ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР