Оспорваният финал най-сетне доведе до победител и тук. С победа

...
Оспорваният финал най-сетне доведе до победител и тук. С победа
Коментари Харесай

Честита победа! Михаела и Венци от “Един за друг” ще харчат като за световно

Оспорваният край най-накрая докара до победител и тук. С победа се окичиха Михаела и Венци и отсега нататък им следва да се разпореждат с немалката сума, която прибраха. По-силната половинка в двойката с намерено сърце признава, че фантазията му е просто да изхарчи парите, само че до каква степен желанието му ще се реализира, следва да забележим.

В подкаста “Един без различен ” те навестиха Денислава Велкова и пред нея разясниха както прекарванията си в предаването, по този начин и по какъв начин са се озовали там. Михаела не пропусна да подчертае, че мъжът ѝ не е имал никакво предпочитание да се включи в риалитито. За благополучие, още след първия ден схванал, че настройката му е неверна и им се обрисуват невероятни прекарвания. Приятелските им връзки с част от другите двойки пристигнали изненадващо, само че въпреки всичко в един миг по-скоро почнали да пречат, в сравнение с да ги бутат напред.

Венци пък, без значение от първичната си реакция, бил уверен, че ще си тръгнат с успеха. За да има вяра в това, безпорно му оказал помощ и оракулски сън, предзнаменуващ събитията. В последна сметка влюбените си завоюваха първото място, а от тук насетне в действителност би трябвало да помислят по какъв начин да употребяват парите.

Автор: dariknews.bg, vbox7.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР