Ибрахим Челиккол – актьорът от Домът, в който си роден,

...
Ибрахим Челиккол – актьорът от Домът, в който си роден,
Коментари Харесай

Мехди Караджа не му стига само актьорството, посегна и към пулта

Ибрахим Челиккол – артистът от „ Домът, в който си роден, е твоята орис “, „ Черно-бяла обич “, „ Ифет “ и „ Милост “, има ново занимание – диджейството. В свободното си време той озвучава частни празненства, освен това към този момент изцяло гратис.

„ Като стана още по-добър зад пулта, ще стартира да си желая хонорар “ – разяснява снажният турчин в изявление за онлайн издание край Босфора “.

Екранният Мехди Караджа е човек със страховит усет за покупко-продажби. Неотдавна той продаде вилата си на Черно море за 50 млн. турски лири и незабавно си купи друга на същото място за 20 млн. Новата му къща в Рива е също толкоз първокласна и просторна като остарялата, а дори има и някои спомагателни екстри.

През 2022 година любимецът от дребния екран стана притежател на флотилия, напомнят осведомени. Той купи 4 риболовни кораба, като договорката финансира със спестяванията си и с банков заем. Амбицията на Ибрахим е най-късно до 2030 година да се трансформира в един от водачите на пазара за морски деликатеси в южната ни съседка.

Челиккол натрупа пачки и със лична марка кафе. Официалното показване на марката му „ Вихър “ беше тъкмо преди година – в края на предходната пролет.

Изглежда, че индивидът е разкрил тайната на триумфа, а за телевизионните саги се фотография единствено за забавление.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР