Един от най-популярните холивудски актьори, а едновременно с това и

...
Един от най-популярните холивудски актьори, а едновременно с това и
Коментари Харесай

Защо Джони Деп поиска да се жени за 35г. по-млада рускиня?

Един от най-популярните холивудски артисти, а по едно и също време с това и една относително колоритна персона, която постоянно е обект на мнения и клюки, е едноименният артист Джони Деп. Съвсем скоро се появи информация, че той ще се дами зе тридесет и пет години по-млада дама.

Джони Деп е на 55 години, а младото гадже до него е едвам на двадесет. Девойката е танцьорка и се споделя Полина Глен. Родителите на младата рускиня изцяло отхвърлят да разясняват връзката й с холивудския артист. Майка й и сестра й са на мнение, че „ те не разясняват живота й “. Бащата на Глен пък е безапелационен, че му е неразрешено да беседва с публицисти за персоналния живот на щерка си.

„ Не давам изявление без разрешението на Полина. Личният й живот е нейна благосъстоятелност. Ето за какво не мога да приказвам за това ”, заключи той.

Наскоро Daily Mail заяви, че 55-годишният артист ще се ожени за младата жена. Според източник от обкръжението на Полина Глен, двойката се срещнала на празненство в Лос Анджелис предходната година, пишат от БЛИЦ.

В началото на тази година в пресата се появиха и фотоси, на които Джони Деп целува танцьорката в хотел в Белград. Също по този начин се заяви, че Полина придружила художника по време на визитата му в Москва като китарист на The Hollywood Vampires. Таблоид разбра, че Полина Глен сега живее със скандална звезда в къщата му на бул. Сънсет. Според източник, осведомен със обстановката, Полина е била непрекъснато канена като танцьорка на събития, посещавани от най-богатите звезди.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР