Един от най-популярните футболни рефери от близкото минало Хауърд Уеб

...
Един от най-популярните футболни рефери от близкото минало Хауърд Уеб
Коментари Харесай

Футболни съдии се ожениха

Един от най-популярните футболни рефери от близкото минало Хауърд Уеб се ожени за колежката си Бибиана Щайнхаус. Избраницата на Уеб е едно от най-разпознаваемите лица в женското футболни съдийство. Щайнхаус сега работи съдия, отговарящ за ВАР в Бундеслигата.

„ Вярно е, към този момент сме брачен партньор и брачна половинка и сме доста щастливи. За страдание не успяхме да съберем другари. Заради предписанията около ковид трябваше да бъдем изцяло сами. Не участваха даже кумовете ни “, описа 42-годишната Бибиана пред „ Билд “.

Former Premier League referee Howard Webb ties the knot with German official Bibiana Steinhausormer

— MailOnline Sport (@MailSport)
Именно тя е първата жена, която проби в мъжкия футбол. Първите ѝ мачове в Бундеслигата бяха през есента на 2017-а, а от октомври 2020-а германката работи с ВАР. „ От идващия кръг в протоколите ще бъде вписвана като Щайнхаус-Уеб “, похвали се русокосата съдийка, която по специалност е служител на реда от ръководството в Хановер.

За 49-годишния Уеб пък това е втори брак. През 2016-а той се раздели с първата си брачна половинка Кей, от която има три деца. Тогава някогашната му го упрекна, че е отдаден повече на футбола, в сравнение с фамилията си. Още преди да се разведе публично, той стартира да излиза с Бибиана, с която го свърза общата пристрастеност към съдийството.

През 2010-а англичанинът стана първият рефер, който в една година свири финала на международното състезание и този в Шампионската лига. Уеб постави завършек на кариерата си през 2014-а, само че остана покрай футбола.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР