Холивудски актьор е избран от шефовете на Coronation Street за

...
Холивудски актьор е избран от шефовете на Coronation Street за
Коментари Харесай

Къде сте гледали Феликс от Coronation Street на фона на дебюта на холивудската звезда след конкурентна поява в сапунена телевизия

Холивудски артист е определен от шефовете на Coronation Street за ролята на новото гадже на Summer Spellman Феликс.

Студентката, изобразена от Хариет Биби, постави завършек на тримесечното си неявяване от калдъръма в сряда, когато се върна на улица Розамунд №19а, където се събра още веднъж с Били Мейхю (Даниел Брокълбланк) и Пол Форман ( Питър Аш).

Съмър беше тъмно напомнена за влошаващото се положение на Пол след завръщането си, виждайки го да се среща с някакво ново съоръжение, позволяващо му да поддържа връзка с обичания си, защото прогресивно губи двигателните си умения и речта си заради двигателния си неврон заболяване (MND).

Въпреки това, Съмър трябваше да хвърли още по-голяма бомба върху двамата си татковци, защото тя разгласи, че не се е върнала от Съединените щати сама и нейният нов обичан Феликс бързо дойде самичък в идващите подиуми.

Шефовете на сапунени сериали подписаха с британския артист Робин Мориси за ролята на новодошлия. Роден и израснал в Ливърпул, Роби...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР