Един от най-обещаващите таланти на американския бокс в полусредна категория

...
Един от най-обещаващите таланти на американския бокс в полусредна категория
Коментари Харесай

Терънс Крауфорд пенсионира Шон Портър след нокаут в 10 рунд

Един от най-обещаващите гении на американския бокс в полусредна категория Шон Портър публично разгласи, че поставя завършек на боксовата си кариера, откакто бе нокаутиран от Терънс Крауфорд в спор за пояса на WBO, научихме от DAZN.

34-годишният спортист бе свален на земята на два пъти в 10 рунд, макар че мачът вървеше съвсем точка за точка. Съдийските карти даже демонстрираха, че, в случай че той бе спечелил последните две елементи, щеше да победи и с купата, само че не подобен бе проектът на Крауфорд.

На профи-ринга Портър завоюва 31 мача, 17 от които с нокаут. Той загуби други 4, като за пръв път бе нокаутиран нощес. Веднъж приключи и наедно против Джулиан Диаз през 2012 година Американецът е притежател и на наградата „ Златни ръкавици “ от годините си на аматьорския кръг, което му вещаеше ярко бъдеще.

Повод за крайното решение на боксьора е фактът, че изгуби два от последните си три мача против водачите в ранглистата и носители на поясите на Световната боксова организация и Световният боксов съвет.

What a career
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР