Един от най-обещаващите млади турски актьори Илхан Шен, най-вероятно ще

...
Един от най-обещаващите млади турски актьори Илхан Шен, най-вероятно ще
Коментари Харесай

Ау! Говори се, че този секси актьор ще е следващият Ерген!

Един от най-обещаващите млади турски артисти Илхан Шен, най-вероятно ще е новият ерген в едноименното шоу на bTV, написа "България Днес “.

Хубавецът е с български корени, роден в Шумен през 1987 година. Става известен в Турция със сериала "Любов, логичност, възмездие “, който и сега е най-гледаният.

"Не съм гледал български филми, само че пък одобрявам шоуто "Ергенът “, споделя загадъчно Илхан Шен.

Той към този момент е изпратил своята поръчка за присъединяване в избора на основен воин в новия сезон на предаването. Още като 17-годишен стартира да работи като модел. През 2009 година печели купата "Най-добър модел на Турция “, а същата година показва страната си на състезанието "Най-добър модел на света 2009 “, който тогава се организира в София, написа Sofia24=

Освен Илхан Шен и други известни българи също ще премерят сили за присъединяване в предаването.

Интерес да вземат участие в новия сезон на "Ергенът “ са декларирали фолк артистът Меди, както и Петър Петров, един от участниците във "Фермата “, който е водач. Сърцето на Петър е свободно, откакто в предаването си падна по актрисата Даяна Ханджиева, с която отвън шоуто по този начин и не станаха близки. Сред претендентите има още волейболен национал, известен български артист и двама българи посочени от класацията на Форбс за най-влиятелните хора под 30 години.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР